Impresije: večeras sam vozio VW Jettu 5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaliRadojica
    CBC Član
    • 06.03.2009
    • 95
    • Beograd

Impresije: večeras sam vozio VW Jettu 5

1.9TDI 105KS 2008 god. 51.000 km

Odavno nisam seo u gora kola.

Plastična kanturina sa loše projektovanim ogibljenjem. Golf II je lađa za ovo smeće.

Druk ležaj se raspada na 50.000 km.

Volan stoji nakrivo, a auto nije udaran.

Plastika, socijalni lim, vrata lupaju kad se zatvaraju kao da ih je pravio "Obod" Cetinje, nema u njima pola kile.

Za ovaj "auto" je Alfa Sud 1,5ti avion. Ma kakva Alfa, i Golf I je bolji auto.

E što jes' - jes' malo troši. A ima i hromiranu masku. I plave sijalice na kontrolnoj tabli.

Nije mi jasan pajser koji za ovo đubre može da da 13.000 eura, koliko se kreću po oglasima.

Quo vadis, dojče auto - industrijo?
  • gaga75
    CBC Veteran
    • 08.01.2010
    • 157
    • Vranje

Re: Impresije: večeras sam vozio VW Jettu 5

Sve sto si rekao podrzavam! Ja sam se vozio u njoj pre 3 godine i to sam presao nekih 1500Km sa kolegama.
    Nemam sta da dodam na tvoje komentare, jedino da je tada nova kostala 23.000€ e koji to ludak daje za takvo djubre toliko para!?

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Zvuci ne uverljivo
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• maliomladinac
        CBC Senator XXL
        • 21.11.2008
        • 995
        • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

I ja sam vozio Jettu 2008 god, ja mislim 1.9TDI ili 2.0TDI, ne secam se vise. Bila je direktorova sa 30.000km na satu sa sve redovnim servisima. Volan isto nije stajao pravo kao i na Caddy-u 2009 god... Cudno mi je to bilo, a Ducato 2004 god prav kao strela...

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
        061/665-94-23

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Nevezano za vw jetu da predlozim da se tema *Impresije,vozio sam* postavi kao lepljiva,kako bi ukoliko neko provoza nesto nesvakidasnje mogao da iznese svoja zapazanja i misljenje.

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

da, kako li se ja toga vec nisam setio
            viewtopic.php?f=348&t=49628

provozati neki auto ne znaci ama bas nista. sesti 5 minuta u njega i zakljuciti da je dobar, los, ovakav i onakav... pa i nije bas merodavno.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gorans
              CBC Senator XXL
              • 09.03.2010
              • 1525
              • Beograd

I to sto kazes!

Comment

• gaga75
                CBC Veteran
                • 08.01.2010
                • 157
                • Vranje

Impresije ili utisci ne znace test automobila, vec vas utisak pri prvom susretu zato i moze da bude to sto ste predlozili.
                Svako od nas vozi neki auto ali se po nekad provoza i u nekom drugom, boljem ili losijem, takoda da moze da ostavi svoj komentar.
                Ne mora se voziti auto 1000Km da bi se videlo kakav je, meni je dosta par kilometara da zakljucim da li vredi kao auto ili ne, naravno ne moze se sve otkriti ali ovo sto je je receno u Jetti apsolutno podrzavam jer sam se i ja provozao u njoj.

Comment

• Viper
                  CBC Senator XXL
                  • 25.11.2004
                  • 700
                  • Kać

Originally posted by Chubbs

provozati neki auto ne znaci ama bas nista. sesti 5 minuta u njega i zakljuciti da je dobar, los, ovakav i onakav... pa i nije bas merodavno.
                  Kad bi tvoje razmisljanje bilo ok, onda ni jedan test automobila nije validan, sto bi onda verovali onoj trojici iz TOP GEAR-a, ni oni nisu testirali auta duze od nekoliko minuta ili sati.
                  I DONT NEED SEX
                  goverment fucks me every day!

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

a za koji velikoserijski automobil su oni rekli da je dobar? trenutno ide 14. sezona? prvih 9 su za sve govorili da je sranje, a sad im promakne tu i tamo "slucajno" po neka pohvala. top gear je emisija zabavnog karaktera. ko jos kupuje kola gledajuci tri tupana kako uveseljavaju raju za velike pare.

vozi svaki dan juga, u sta god da sednes delovace ti kao avion. druga stvar je kada to radi neki novinar koji zivi od toga i svaki dan nesto proba. ni on ne moze biti 100% objektivan ali je napriblizniji.
                    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gaga75
                      CBC Veteran
                      • 08.01.2010
                      • 157
                      • Vranje

I tu ima istine, ko svaki dan vozi Juga u sta god da sedne bice mu avion, ali ipak mislim da ovde postove ostavljaju malo iskusniji vozaci (vise automobila vozali).
                      Eto i neko ko vozi Mercedes E ili S klase, ili A6, A8 treba da kaze da ni jedan auto ne vredi osim onoga sto on vozi!
                      Ali zato i sluzi ova tema, da svi ucestvujemo u njoj i da se slozimo ili damo kontra argumenat ako nismo za da je nesto dobro ili lose!

Comment

• scarab26
                        CBC Senator XXL
                        • 27.09.2006
                        • 353
                        • bgd

top gear nije auto magazin vec zabavni program, to ne shvata ovde vecina gledalaca

za jettu se slazem, mislim cak da se ove koje se prodaju kod nas prave u meksiku, tako da nema zbora da se mogu tretirati kao meksicko (usa) djubre...

Comment

• MaliRadojica
                          CBC Član
                          • 06.03.2009
                          • 95
                          • Beograd

Originally posted by gaga75
                          Impresije ili utisci ne znace test automobila, vec vas utisak pri prvom susretu zato i moze da bude to sto ste predlozili.
                          Svako od nas vozi neki auto ali se po nekad provoza i u nekom drugom, boljem ili losijem, takoda da moze da ostavi svoj komentar.
                          Ne mora se voziti auto 1000Km da bi se videlo kakav je, meni je dosta par kilometara da zakljucim da li vredi kao auto ili ne, naravno ne moze se sve otkriti ali ovo sto je je receno u Jetti apsolutno podrzavam jer sam se i ja provozao u njoj.
                          Upravo tako.
                          Napisao sam "impresije".
                          Moderatoru, ne spamuj...

Comment

Working...
                          X