ccccccc,.. joj na Alfi raditi air brush ili folije je neoprostivo
Sve ostalo je super.Koje su promene uradjene na motoru?
Napravljen je Car-Tatoo, naljepnica, ali u živo jako dobro izgleda. I meni se nije svidjela, a kad sam vidio u živo, bio sam jako iznenadjen. Pozitivno.
Ima OZ felne 18", NOVITEC branik, prednji i stražnji, NOVITEC kočnice, NOVITEC kompresor (ima blizu 400 KS), promjenjeno vešanje.
Bez uvrede , ali sumnjam da ima toliko konja . Do sad niko nije cuo za tako snaznu 147-icu . To bi vec stvarno bio nevidjeni problem preneti toliku snagu na podlogu .
Sale , a sta mislis da ubuduce svi citiramo izvor informacija , pogotvu kada su u pitanju copy/paste Textovi ????
Slazem se !
Originally posted by Damijan
Ima OZ felne 18", NOVITEC branik, prednji i stražnji, NOVITEC kočnice, NOVITEC kompresor (ima blizu 400 KS), promjenjeno vešanje.
Ali skinuo je LEXUS svetla!!!
Zanima me sta je radjeno na vesanju,posto je ova 147-ca jaca od Autodeltine !!! Sta je sa diferencijalom,jel LSD?
Dobro je sto je skinuo Lexus svetla,nikad mi se nisu svidjala.
Jesi se vozio u njoj?
Originally posted by Nikola
NOVITEC supercharger-kit 147 GTA based on 184 kW (250 PS) to 256 kW (348 PS). - 5,990.00EUR
btw: dogovaramo se i za ilegalan Drag-Race na stazi protiv svih BMW-a, jer su jako naduveni i dosad su svaku utrku popu***i. Da dokažemo, šta je ALFA..
btw: dogovaramo se i za ilegalan Drag-Race na stazi protiv svih BMW-a, jer su jako naduveni i dosad su svaku utrku popu***i. Da dokažemo, šta je ALFA..
Mogu da zamislim kakav je to zvuk
Jedva cekam rezultate tog drag-a
Svaka vam cast na organizaciji,nadam se da cemo i mi napraviti nesto slicno!
Comment