Lancia Delta - Suvereni Sampion!
Collapse
X
-
Originally posted by ArsaIskreno, ja sam medju onima sto bi dali 2-3 soma ali moj razlog je finansijska konstrukcija, NEMAM VISE PARA! Treebalo je da uzmem Jagodinsku ali je prodavac bio lazovcina i kupio bih macku u dzaku (da se ne ponavljamo, u pitanju su bile brisane fleke od ulja koje je curilo), kasnije sam saznao da je i druge slagao kako nema pojma odakle curi ulje i kako do tad nije curilo!
I sta se na kraju dogodilo sa tom Jagodinkom?Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Re:
Originally posted by QV laleZa te novce imas onu 4WD...Mislim da je 2200e..jbg. nije integrale,ali opet...za te pare nemas integrale..ja sam moju platio 2200e ali ce me na kraju izaci oko 5000e..Sto ne razmislis o toj 4WD?
I sta se na kraju dogodilo sa tom Jagodinkom?
Comment
-
-
Re: Lancia Delta - Suvereni Sampion!
To stoji...4wd i integrale su 2 razlicita sveta..u svakom pogledu,mehanicki i ne tako puno,ali spolja.. ali boze moj...Ti za te pare nikada neces moci da uzmes Integrale...Mozda ces moci da platis auto,ali za te pare mora da bude neki lesh..tako da ce opet sredjivanje da te izadje oko 1500e i onda dodjes na neku cifru koliko se otpr. krecu cene kod nas Integralki...Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Ta crna Lancia je na prodaju vec oko 3-4 meseca (mozda i duze), inace ne prodaje je vlasnik, nego preprodavac
koji na to mesto inace redja automobile za prodaju, pa ko voli nek izvoli. Istu takvu zutu, na pocetku te iste ulice u jednom servisu je pre skoro 5 godina sredio decko i bila je kao bombona, a ova crvena, to je posebna prica i ne bih o tome, ali je do oIo auto.
Comment
-
-
Originally posted by ArsaJeste, slazem se ali bez gaca (suknjece, prosirenja kako god) nije to to! Ja sam video samo tri uzivo i us.. sam se kad sam ih video!Live together, die alone.
Comment
-
-
Odg: Lancia Delta - Suvereni Sampion!
Bas juce me pita komsija kakva je to Lancia sa 200ks i ima prosirena krila i bokove i 4WD? Po njegovom opisu mislim da je integrale.Kaze da ima i neku grbinu na haubi i da ta hauba po recima vlasnika kosta par stotina eura.Pitao me je kakva je ta Lancia iz razloga sto mu taj lik u zamenu za Golfa 2 dizela nudi tu Lanciu na stranim tablicama i racuna je valjda 800e.Ako te zanima mogu detaljnije da se raspitam,ovo smo popricali na putu pa nisam mogao da detaljisem.
Imao je moj drugar Deltu 1989god 1.3 sa nekih 80 i kusur konja,presla 90hkm,bukvalno kao nova sa fabrickim rezervnim tockom koji nikad nije stavljen i prodao je za 500e jer je nesto cackao oko nje i vise nije mogao da je upali.
Comment
-
-
Sad sam zvao komsiju,kad dodje kuci nazvace tog lika pa ce mi javiti.Kaze da nije siguran ali misli da mu je ovaj rekao da auto ima 210ks.Taj moj komsija nije u tom fazonu pa nije bas ni slusao sta mu je ovaj pricao.Uglavnom,zna samo da je auto u Zrenjaninu,da je stranac i da ima mnogo KS
Comment
-
-
Pozdrav svima...moj prvi post na ovom forumu pa reko da pitam nesto sto me jako muci! Kupio sam Lancia Delta 1600,1985.godište, odjavljenu. Kada sam hteo da je registrujem, na tehničkom nisu mogli da pronađu broj motora, pa mi sad stoji, tj.traže mi 7.000,00 za nakucavanje broja.
Da li neko zna gde je broj na motoru da mogu registrovati auto!
Hvala svima!
Comment
-
Comment