Audi S3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RS-6
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2005
    • 581
    • Montenegro-Bar
    • 2x AR I BMW 330XI

Audi S3

Audi S3
    Motor 2.0 TFSI sa 272 ks

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Kakva krađa Alfinog dizajna! Mislim stvarnoo... Jel imaju bre oni nekog svog dizajnera koji malo razmišlja a ne krade ideje od drugih?
    Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Slicnost sa Alfom....ja je ne vidim iskreno

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Vec su malo i okasnili sa S3, kao da su zaboravili na Audi A3. Voleo bih da postoji RS3 sa nekim besnim atmosfercem kao u RS4.
        Walter da Silva je sef dizajna Audi grupe, pa verovatno tu i tamo promake neki detalj slican Alfi, mada Audi definitivno ima svoj fazon.

Comment

• DC2R
          CBC Senator XXL
          • 06.12.2005
          • 334
          • Perth Australia

Meni je ovo bas orginal audijev stil, bas nema nikakve slicnosti sa alfom

Comment

• Darth Nihilus
            CBC Senator XXL
            • 13.04.2005
            • 417
            • Srbija, Paracin

Pogledaj 147 i A3 kad se pojavio. Sve će ti biti jasno. Obratiu pažnju na poglede sa strane, volan, prednju masku... Da Silva je bio dizajner u Alfi, pa ...
            Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Miljan3
              CBC Veteran
              • 10.12.2005
              • 156
              • under my car

Svidja mi se opasno,cak i ovaj A4 2005-6 je isto sredjen totalno 2.0turbo a plus quatro mozes ga vozit vazda
              05' GSX-R 750(yosh,K&N,PCIII...)
              03' inf. G35-Greddy TT narucen
              95' M3 turbo-Prodat
              97' M3-4 vrata automatik
              95 M3 PTG widebody(3.2 masina +vortech supercharger)

Comment

• r1cer
                CBC Senator XXL
                • 22.01.2006
                • 363
                • Beograd

Nije mi jasno kako VAG u svim svojim modelima pravi 2.0 TFSI sa 200 ks a jedino u s3 je 272. Mis'im što nisu i u ostale stavili tako nego jedino audi mora da glumi neku elitu

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Zato sto Audi i treba da bude elitna marka, a ne da izvode sa guranjem Skode i VW-a tamo gde ne pripadaju po logici...

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

Dobro je naceta ta tema oko premestanja motora u VW grupi...To me je oduvek nerviralo kod njih. Na primer 1.8t motor mogao je da se nadje maltene svuda - Golf, Passat, A3, A4, Octavia, TT, Leon, cak i Ibiza...
                    Vidim da su tu napredovali i shvatili da ako se daje puno para (a za Audi se daje...) onda se mora dobiti nesto specijalno, a ne posle da to ima neki jefitniji predstavnik grupacije...

Comment

• overspeed
                      CBC Senator XXL
                      • 24.05.2005
                      • 2779
                      • Kosovska Mitrovica

Audi je dugo vremena bio u senci MB-a (ne piva ) i BMW-a, narochito devedesetih. Tek od recimo 2000. godine (mozhda koju godinu ranije) je, nudeci sve bolji kvalitet a za manje para od konkurenata iz dve pomenute firme, Audi pocheo da "otima" trzhishte od dva pomenuta, prevashodno u samoj Nemachkoj. Tome mu je pad u kvalitetu Mercedesa dodatno doprineo, ali i "Bangle-izacija" BMW-a, koji, usput, nudi svaki put po malo vishe, ali za sve vishe i vishe para...
                      Valjda "osokoljeni" takvom situacijom sa konkurentima u okruzhenju, u Audiju (VW-u) su pocheli agresivno da nastupaju, pochevshi od dizajna samih automobila do modela koji se, za razliku od proshlih vremena, ne stide da "prkose" ni najljucim mashinama iz Minhena i Stuttgarta. I to uglavnom nude vishe za manje para, realno gledano.
                      Moje je mishljenje da su u Audiju sada veoma ozbiljni po pitanju ekstravagancije svojih modela, pochevshi od najnizhe klase (A2) pa sve do SUV klase (Q7). Puno se ulozhilo i ulazhe, ali mislim da se vraca puno vishe. Mislim da je cilj da se razvije prepoznatljivi stil brenda, i ne verujem da je stoga dizajn bilo kojeg njihovog modela u stvari kopija ovog ili onog. Sad, vishe nego ikad, Audi ima svoj prepoznatljiv, lichni pechat na svakom svom modelu i svi na trzhishtu ga uzimaju mnogo ozbiljnije nego shto su to pre samo 7-8 godina.

To je dobro ne samo za Audi, nego za sve "konzumente" proizvoda automobilske industrije. Zdrava konkurencija je uvek dobro doshla.
                      http://www.bmw.tv

Comment

• civi
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1492
                        • Pozarevac

Skupo bre rodjaci.... za te pare mozete i korvetu da vozite....
                        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
                        - Kako to misliš, kočim?

Comment

• sw.brick
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2004
                          • 8141
                          • Beograd, barajevo-zemun
                          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

negde sam procitao da je Audi presao na (prevashodno) zadnji pogon gde veci obrtni momenat ide pozadi a pomocno i na prednje tockove. da li je to bas ovaj RS3 kvatro ?
                          volvo
                          945 SE turbo lpg
                          344 GL lpg

Comment

• VR6
                            CBC Senator XXL
                            • 31.10.2004
                            • 512
                            • Sarajevo

RS3 ne postoji, a to sto pises je tacno, takav je Quattro na novom RS4...

Comment

• r1cer
                              CBC Senator XXL
                              • 22.01.2006
                              • 363
                              • Beograd

Možda više ide na zadnje točkove ali verujem da je i dalje full time awd.

Comment

Working...
                              X