Lancia Stratos

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Lancia Stratos

In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
  • Nigy
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2006
    • 921
    • BGD

Svaka im cast!
    Ovo samo govori kako je dizajn Stratosa bio jedinstven.

Originally posted by Jovana
    Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• ale944
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2006
      • 1457
      • Beograd

hehe, tablice su najjache, pa josh stuttgart
      jbg, morali su kod dr.Porscha na konsultacije
      http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Klasican primer space dizajna koji izgleda mnogo dobro, originalan je i nije kicerica!

Pravi primer za suprotnost je novi Renault coupe (concept), na slican nacin se otvaraju vrata, vidi se pola motora ali ne moze da se poredi ni po cemu, mnogo je ruzan, pravi surogat, "hteli smo nesto, a dobili smo nista"!
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Engleska firma koja je napravila ovaj projekat ponudila je Lancia da ovo bude naslednik Stratosa, ali su kao i obicno odbili sve sto je inventivno i osvezavajuce i pomalo rizicno za proizvodnju...
          Sada su ljudi resili da sami izguraju projekat, otkupili pravo na ime Stratos, jedino sto se naca zvati Lancia. Videcemo da li ce uspeti da to izguraju do kraja, trebalo bi momci iz Prodrive da se ukljuce u pricu...bilo bi lepo da zazivi.

Comment

• Milos
            CBC Senator XXL
            • 12.05.2005
            • 700
            • Beograd, carraburma

meni je ovo odvratno, nikako ne mogu da se priviknem na ovu 'skolu'... ili sam ja malo drugacije (zastarelo) vaspitan pa ne razumem te stvari...

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Sto ti je odvratno, pa totalno je retro. Mislim "retro Stratos" jer Stratos je bio i ostao teska avangarda.
              Ova precaga preko soferke ce da leti u slucaju da je budu pravili jer je zabranjena.

Comment

• Nigy
                CBC Senator XXL
                • 13.04.2006
                • 921
                • BGD

@ Milos
                Ne vredi diskutovati o lepoti - nekima je lepa, neki je smatraju odvratnom, ali retko ko ce ostati ravnodusan. =]
                Bezveze je boja, ali posto su je koristili na trkama, i nju kapiram.

@starac vujadin
                Da, taj detalj malo i kvati utisak. Kada bi mogli da izvedu da ceo taj stakleni deo bude iz jednog dela (pa makar se i cela kabina otvarala ka napred)...

Originally posted by Jovana
                Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Ali su bar resili pitanje stuba...

Comment

Working...
                  X