Ovaj primerak nisi mogao da vidis iz dva razloga :
1. Postoji samo jedan primerak, dakle JEDAN koncept automobil koji ce prezentaciono kruziti od salona do salona cele godine.
2. Samim tim, ne postoji ni jedan primerak u SCG, ni sa NS tablama ni sa ma kojim drugim
Ono sto si ti video bio je eventualno neki stariji Jaguar koji lici na ovaj, ili eventualno Aston DB7 (cuo sam da postoji jedan u NS, iako ga nisam video)
Ovaj primerak nisi mogao da vidis iz dva razloga :
1. Postoji samo jedan primerak, dakle JEDAN koncept automobil koji ce prezentaciono kruziti od salona do salona cele godine.
2. Samim tim, ne postoji ni jedan primerak u SCG, ni sa NS tablama ni sa ma kojim drugim
Ono sto si ti video bio je eventualno neki stariji Jaguar koji lici na ovaj, ili eventualno Aston DB7 (cuo sam da postoji jedan u NS, iako ga nisam video)
sorry
)
Steta sto nisam imao foto aparat......
Imao je oznaku Jaguar XK...
Radnik u perionici je pominjao neka dva bi-turba,i jos mnogo stvari....
Poznaje lika koji ga vozi i star je 1,5 meseca....
Sledecom prilikom cu ga uslikati
Cuj, sportivo bez zezanja taj auto nije jos na ulicama.
Ima ta oznaka i na predhodnom modelu i ima ih kod nas oko 4-5 kom kako XKR tako i XK8.
E sad ima jedan totalno nasviran i izgleda kao sledeci model ima niklovane ogromne felne i spojlere pa si verovatno njega video.
Nisam mislio nista lose nego mi je malo smesno kad neko tako nesto kaze a dobro znam svaki auto koji se vozi po beogradu tako da kad mi neko kaze ja znam dal laze ili nelaze.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma sve je ok M-POWER.
Cudno je i meni jer auto je imao oznaku samo XK,nista vise pa sam zato povezao.
Sa druge strane bilo je lepo videti ( taj XK ) na nasim ulicama
Comment