produkt saradnje GM-a i Avtovaz-a koji bi uskoro trebalo da se nadje i na trzistima van rusije. trenutno se prodaje u rusiji u skromnijem izdanju od planiranog evropskog modela.
drago mi je da ste se zaintresovali...
za sada je motor 1.7i odnosno stari motor iz nive.cena je oko 9500eur. medjutim, ovih dana bi u prodaji trebalo da se pojavi export~nabudzena verzija sa opel-ovim 1.8 motorom, Asian menjacem i ZF redukcijom. ugradjuju se i sedista iz astre i jos neki detalji ~ ne znam bas tacno. ona bi trebala da kosta oko 13000eur. ako se uzme u obzir da nema carine sa rusijom moze biti fino resenje. iskreno, ja sam se primio!!!!
Pazite da vas ne razocara utisak. Ako je vesanje ostalo isto kao kod stare onda je to pravi terenac i nije udobna voznja po putu. Kome treba bas pravi terenac to je super prilika jer za te pare tesko da ima nesto dobro. Tako je to u tom svetu.I Toyota je kamion zivi pa je ipak visoko cenjena ali se mnogi predju pa im posle odvaljuje bubrege po ravnom a kome jos treba da vozi i gde to po terenu i kakvom terenu. Bez probe nista
ja pricao sa ljudima koji su uvoznik uaz gaz vaz jar itd itd , i kazu da bi bilo skuplje da odrade bez carine i da bi se cekalo mnogo zato shto ide preko ruskih ministarstava, valjda samo lade uspevaju tako da uvezu a za ostalo ide carina da bi kupovina bila normalna
ja pricao sa ljudima koji su uvoznik uaz gaz vaz jar itd itd , i kazu da bi bilo skuplje da odrade bez carine i da bi se cekalo mnogo zato shto ide preko ruskih ministarstava, valjda samo lade uspevaju tako da uvezu a za ostalo ide carina da bi kupovina bila normalna
netacno. i Lade ili bilo koji auto iz Rusije je moguce uvesti iskljucivo sa punom carinom.
automobili nisu na spisku carinskih povlastica.
Zastava i njen lobi jos postoji i ne dopusta takve stvari
za neke druge proizvode vazi bescarinski rezim.
Comment