evo malo slichica ovog auta inace od njega je nastao jugo pa pogledajte sta sve ljudi prave od ovih autica a sve je to moguce primeniti i na jugicu jedino je motor kod 127-ice naopako postavljen.......
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
eto chiji ja motor imam ..
bilo bi lepo ako bi neko nashao neshto o ovom ...
special 903 cc ...
zanima me shta je radjeno an njemu .. pa da i ja to odradim
na poslu sam pa ne mogu sad daq bauljam po netu ..
E nasao sam na oglasima neki FIAT 127 za 350 jura ima kao sedista rekaro,sportski volan(ko zna koji) kao neke extra gume nesto sa motorom fali...E sad ja hteo da uzmem sedista i volan ali lik nece da ga prodaje u delovima ap ako je neko zainteresovan nek pusti pp za telefon ko zna mozda valja nesto.Voljan je da spusti cenu...
gledam i ne verujem...auto izgleda fenomenalno...16k puta je lepsi od yuga...a tek felne, koliko sam primetio na svim su odlicne a meni se najvise dopadaju kod ondog plavog 5. - slika odoagore
Pa ne mogu virovat da vas toliko nije znalo za 127-cu!!!
Inaće ako ga nađete, kupite ga jer sve iz zastave paše i na njega, šta se tiće motora samo je 903ccm naopako okrenut svi ostali su normalno postavljeni
Kako mislite naopako? Imaju suprotan smer rotacije ili...?
Nego, ico....ti si ovaj uklopio sa menjacem sto hoce reci da ima odgovarajuci smer rotacije za ficka? Ako se ne varam...meni se motor na fici vrti u desno...u smeru skazaljke na satu...kako se tebi vrti tvoj?
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment