Renault 25

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mare25
    CBC Početnik
    • 14.09.2007
    • 4
    • Bg

Renault 25

Veliki sam ljubitelj ovog automobila.Cuo sam da ga mnogi hvale,a ja licno znam njegove kvalitete.Ipak gde god da odem nigde ne vidim da iko ista pise o njemu.Zato sam i resio da pokrenem pricu o njemu nadam se da ce te se pridruziti i reci svoje misljenje.Renault 25 je za mene legendarni auto,jer za pare za koje se moze naci pruza veoma mnogo.I zalosno je sto se tretira tako jeftino.Jer su retka tako kvalitetna kola.Moji roditelji imaju 25 iz 87,2.0 sa karburatom i ja sam ocaran.Uzivam u voznji ovog automobila iako je star 20 god.
  • click
    CBC Veteran
    • 13.09.2007
    • 128
    • Beograd

Sjajan auto, retko udoban (dobro, Citroen), veliki, siguran i limarijski odlican. Motori su posebna Renault prica (najlepsa), pogotovo V6

Comment

• nikolapanic
      CBC Senator XXL
      • 16.10.2005
      • 657
      • Petrovac

Ima ovde na dosta mesta da se pominje R25 i problemcici kao i uzivanje u njemu.Izuzetan auto
      Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• El Radisa
        CBC Veteran
        • 06.12.2006
        • 101
        • Sabac

ne bih ga menjao ni za jedan drugi auto iz tog perioda.. jednostavno neponovljiv.. baccarica moja mila
        Potpis nije po pravilima. Smeta praćenju konverzacije.

Comment

• Milorad90
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2007
          • 975
          • Beograd

Eh ta 25-ica

Moji ortaci se loze na nekakve golfove vr6,gti i slicno a ja kad kazem reno 25 gledaju me kao da sam lud,ne znaju ni koji je to auto.
          Nikad necu zaboraviti kad sam se prvi put provozao u 25-ici.
          Bio je to auto od strica turbo dizel prepakovan u sasiju od bakare (znate i sami koza itd),kao u avionu da se vozis.

Cale ima R21,molim ga vec mesecima da kupi neku 25-icu ali bezuspesno,zato cekam da dodjem do nekih para pa da uzmem meni neku pa makar i u raspadu.

Comment

• El Radisa
            CBC Veteran
            • 06.12.2006
            • 101
            • Sabac

eto kad budes hteo da uzimas obrati mi se, ima ovde da se nadje par fantazija bas tako baccara sa TD, cista baccara, 2.0.. stari tip, novi tip.. sta hoces..
            a to za drugove, ma ne brini,.. tako su i mene gledali popreko... al onda.. sad cute.. a kad idemo negde golfovi (2ke, 4ke i 5ice) ostaju parkirani i ide se baccarom.. u njoj se najlakse i nalepse opijes i najlepse zaspis to je teorija hehe

Comment

• Milorad90
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2007
              • 975
              • Beograd

E stvarno je auto napravljen ispred svog vremena.Jos nisam skupio pare (jos je srednja skola u fazi tako da nemam odakle ni da skupim)ni za pristojnog ficka da necemu valja tako da ce r25 pricekati.Jedino bih uzimao onog od 2.0 gtx tj ajnsprica novi tip pa bi ga pakovao u bacaru,ali to su neka moja mastanja.

Comment

• El Radisa
                CBC Veteran
                • 06.12.2006
                • 101
                • Sabac

sve su to privesci.. da vidis sta je V6... neunistiv, nepoderiv, neverovatan motor..

Comment

• Milorad90
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2007
                  • 975
                  • Beograd

Kolika je registracija za njega?
                  Koliko trosi plina-benzina?
                  Da je dobar,dobar je ali brate ubi ga kubikaza tj registracija i potrosnja,ali sigurno mu sve oprostis kada mu stisnes gas a on poleti...

Comment

• El Radisa
                    CBC Veteran
                    • 06.12.2006
                    • 101
                    • Sabac

pa oko 500 i kusur eura
                    trosi leti sa klimom izmedju 10-13l plina na otvorenom, bez klime i ako ga vozis ekonomski do 2000rpm moze i ispod 10l da ide.. a inace ne moze da predje 13.. a u gradu je koliko ga cepas, al maximala je 18-19l...plina. na benzin ne znam jer ne vozim na benzin
                    troskovi goriva su ti jeftiniji od voznje juga. jedino registracija, al jbg, znas sta placas.. sigurnost, komfor, brzinu.. uzitak.

Comment

• Milorad90
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2007
                      • 975
                      • Beograd

Ajde vise slikaj taj auto i predstavi ga,bas me zanima u kakvom je stanju.
                      Koliko si ga platio i koliko je presao?

Comment

• mmilletic
                        CBC Početnik
                        • 20.01.2008
                        • 2
                        • Nis,Serbia

Moj prvi komsija taj auto vozi poslednjih 10-tak godina,i kako kaze nema nameru da ga menja u skorije vreme.Limarija je ok,obzirom da je '88.god.
                        samo mu je,kao i kod vecine francuza,skinur lak sa 50% haube i krova,mada je boja ok.Dobar auto,imao sam prilike da ga vozim

Comment

• Duke
                          CBC Senator XXL
                          • 16.01.2006
                          • 753
                          • Urbs Naissus

To sto zovemo Bakara sa TD ovde je u stvari model TurrboDX sto i jeste oprema kao kod Bakare, sa turbo dizel motorom od 2065 kubika i 85 konja. Kod njega stvarno nema sta da se kvari...

Svaka 25 ica je radni konj koji moze da sahrani gomilu konfekcije koja se proizvodila u to vreme. Uglavnom se ljudi žale na elektroniku koja je bila daleko ispred svog vremena, i zbog razvoja hladnih lemova i korozije kontakata pravi sranja. Mehanički uglavnom nema pritužbi, sem na automatske menjače, beži od njih glavom bez obzira.
                          "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• MirkoDamnjanovic
                            CBC Senator
                            • 26.09.2008
                            • 291
                            • Srbija
                            • Cetvorotockas

Re: Renault 25

Kako se pokazao motor 2.0 12V? Jel neko cuo nesto ili iskustva?

A treba mi servo pojacivac kocnice, u r21 je ispod haube odmah ispred vozaca crna kugla kao bomba. Ako neko moze da mi pomogn gde da nadjem ili da mi proda.

Comment

• El Radisa
                              CBC Veteran
                              • 06.12.2006
                              • 101
                              • Sabac

Re: Renault 25

ja licno ssam imao 2.0 12v.. taj motor je prebudzen, daje mnogo snage iz malo kubikaze, snaga na visokim obrtajima.. i kao takav, ne trpi mnogo kilometara pod velikim gasom.. a s'obzirom da voli i da zeli da dobije gas do kraja, retko ces naci motor koji nije bas pri izdisaju.. nisu dugotrajni ali dobro vuku.. ne stradaju karike ali gumice ventila najceste puste i onda imas plavi dim i potrosnju ulja.. inace nije neki skup motor za odrzavanje uopste.. ja sam u mog stavio gro novih delova.. mogu ja da ti nadjem servo kocnicu za R21.. pusti mi pm.

Comment

Working...
                              X