Mazda 323F 1.6 ('91)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Ako je info tacan "Drugi vlasnik. Nikada havaisan - prva boja"

Mislim da bih nju pre gledao nego crvenu, cak i platio nesto vise, ipak ima 80k manje na satu.
    I da bela joj mnooogooo dobro stoji, iako licno vise volim crvenu.

Ne znam koliko bi kostao veliki servis, koju god cifru da ti kaze lagao bih te, mislim da je Ljubu (redbox) kostao oko 170e na BJ (poslednjoj generaciji 323), ako sam dobro zapamtio cifru.

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Evo i mene, ja nisam radio neki extra veliki servis, jedino mi je crkla vodena pumpa pa sam je promenio posle 150kkm i onda sam promenio i dva klinasta remena, spaner remena i ruke i to me sve kostalo malo jace od 100eur 30.06.2007 imam racun.

Posle sam u januaru zamenio pednje diskove i plocice i to je otprilike isto oko 100eur.Nisam morao jos ali me nerviralo kako struzu.

Realno gledano nikakva cifra a mnogo znaci.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• digitalconsumator
        CBC Član
        • 14.02.2008
        • 25
        • G. Milanovac, Srbija

@ Vocko
        Hmmm.. pa da. U pravu si. Verovatno bi trebalo pogledati tu belu F-ku.

BTW. Mnogo mi se svidja tvoja fotka:
        http://www.cannonballforums.se/garage.p ... age_id=492

Kao neka Luciferova zver, koja vreba iz mraka, kroz izmaglicu... MNOOGO dobra slika. Mislim, obozavam horror filmove, pa me ovakve stvari odusevljavaju. Ko je cuo za film (ili gledao) "The Car", zna o cemu govorim!

@ RedboX
        Slazem se... stim sto ti na toj makini i ne mozes da ocekujes vece kvarove, jer je mnogo novija!
        Inace da pohvalim look tvoje Mazde... mnogo mi se svidja kako je cuvas.
        Taj model je bas, onako, dizajniran po mom ukusu. Prednji kraj mu je jako lep, sa agresivnim crtama... Ja bih jedino nazad voleo da vidim siroke stopke (malo "americkije"), ali i ovakve su ok.
        D Vision 2010.
        www.d-vision.biz

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

dankeshen za komentar

jeste novija ali ipak ima153kkm a to znaci.Masda ruku na srce dobro je pazena

Ima da se uzme i lexus look zadnja svetla ali mi sad to nije u prvom planu cekam prolece pa da skupim neku kintu za sminkeraj.

A ti gledaj da nam se uskoro pridruzis

Comment

• gille
            CBC Senator XXL
            • 24.09.2006
            • 593
            • Belgrado

Veliki servis (zupčasti, španer, klinasti, ulje, filtri) + ruke 90€ za 323f/bg. Mrtav sam umoran pa ne mogu detaljnije.

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Sve ovo sto je gile naveo ni za moju ne kosta puno vise stim sto sam ja uzeo ulje mobil 1 5w-40 a ima i jeftinije.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ta slika je slucajno nastala tj prva je slucajno nastala, pa kada smo videli kako dobro izgleda, al mi fokus pobegao, pravili smo drugu, koja je ispala jos bolje (hvala mom drugu Medi koji voli da se igra i skace po prasini )

Eto gille ti rece cifru, pa neka je i ona kao Ljubina (skoro 2x veca), opet nije strasno, jer se taj servis radi jednom u 50-60k km, a to ti je jedno 2god voznje.

Ovu iz KI bi valjalo pogledati, posto je tamo auto dosta manje opterecen nego u BG, jer nema toliko guzvi i kreni-stani voznje. Posto i to utice na trajnost motora.
                A cini mi se da ima i plin, posto pise benzin-gas.

E videh ovu slucajno...

Comment

• digitalconsumator
                  CBC Član
                  • 14.02.2008
                  • 25
                  • G. Milanovac, Srbija

Originally posted by gille
                  Veliki servis (zupčasti, španer, klinasti, ulje, filtri) + ruke 90€ za 323f/bg. Mrtav sam umoran pa ne mogu detaljnije.
                  Ok. To nije puno...
                  Na pr. za ovu jednu (crvenu), sam zvao i kaze zena da je na jednom mestu napukla soferka... To ce verovatno morati da se menja (kad tad)...
                  Da li neko zna posto je, na pr., soferka za ovu Mazdu? Pretpostavljam da to nije naivna cifra....

Sto se tice bele Mazde (KI), lik kaze da je ocuvana xtra, i da bi verovatno mogli da ugovorimo (ako sam ozbiljan) nalazenje u BG, da se pogleda auto... Da li je moguce da se proveri da li je zaista drugi vlasnik kako tvrdi?

Najvise mi smeta sto ona crvena plastika nazad izmedju stopki nema natpis 323F... Ne zato sto nema samog natpisa nego sto brinem zasto nije originalna... Pretpostavljam da je iz nekog razloga zamenjivana... e sad... ono "nije udarana" mi postaje sumnjivo!

Verovatno cu za dan, dva ici da je gledam...
                  D Vision 2010.
                  www.d-vision.biz

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Ako te zanima tacna cifra za soferku pozovi CarGlass (imas njihov kontakt ovde), a kao sto vidis clanovi imaju obezbedjen popust.

To sto nema 323F ne mora da znaci da nije originalna, vec da se skinula vremenom ili da je auto imao blaze cukanje.
                    Posto veruj mi postoji razlika izmedju sudara tj udaranja i cukanja. Ja sam tako razbio stop svetlo na autu od oca i nista drugo

Comment

• gille
                      CBC Senator XXL
                      • 24.09.2006
                      • 593
                      • Belgrado

Originally posted by digitalconsumator
                      Da li neko zna posto je, na pr., soferka za ovu Mazdu?
                      70€ najskuplja

Originally posted by digitalconsumator
                      Najvise mi smeta sto ona crvena plastika nazad izmedju stopki nema natpis 323F... Ne zato sto nema samog natpisa nego sto brinem zasto nije originalna... Pretpostavljam da je iz nekog razloga zamenjivana... e sad... ono "nije udarana" mi postaje sumnjivo!
                      Nije pisalo ni na mojoj, pa sam napravio nalepnicu. Al to kad ne piše to je odma' 15 KS manje Lako ćeš da provališ da li je lupana od pozadi ili ne, samo skini plastiku ispod bravice petih vrata, na unutrašnjoj strani gepeka, tamo gde je mesto za dizalicu. Vidi se lim i sve okolo. Poskidaj obavezno sve te plastikice koje mogu da se skinu, podigni tapacirung iz prtljažnika i lepo pregledaj. Ako je lupana MORA negde da je krenula korozija

Comment

• digitalconsumator
                        CBC Član
                        • 14.02.2008
                        • 25
                        • G. Milanovac, Srbija

Tokom sledece nedelje ili mozda pre, idem do BG-a, da se nadjem sa likom da pogledam belu 323F (evo jos jednom link http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/187496 ..., auto iz KI).

Godiste '90 (a tako sam zeleo '91)... lik trazi 2700 (kao zadnju cenu) ili 2500 a da joj skine plin (?!)...

Tvrdi da je lim perfect, da nije udarana i da je drugi vlasnik i sl. (sto pise i u infou, na oglasu), a sta je od toga tacno videcemo...

Dogovorio sam sa covekom (mehanicar.. uglavnom za Opele) da pogleda lim i mehaniku... a on mi jos preporucuje i da se uradi kompresija motora da se proveri za svaki slucaj u kakvom je stanju i motor.

Recite mi sta mislite o svemu? Meni deluje da ce proci sve ok. Nadam se da cu spustiti cenu na 2500. Videcemo sta ce biti...
                        D Vision 2010.
                        www.d-vision.biz

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Teras je za 2600

Comment

• digitalconsumator
                            CBC Član
                            • 14.02.2008
                            • 25
                            • G. Milanovac, Srbija

To se i ja nadam...

Samo da mi to ljudi koji znaju pogledaju, i da ne bude neka prevara.
                            Nadam se da nece.

Ima li neko lepo napisan (genericki) ugovor o kupoprodaji da mi posalje na mail, pa da samo izmenim sta treba i ostampam lepo, ostavim mesta za potpise itd.??
                            D Vision 2010.
                            www.d-vision.biz

Comment

• Vocko
                              CBC Senator XXL
                              • 25.04.2005
                              • 4556
                              • nBGd

Samo klikni na napravi, uradi copy/paste u word i prepravi kako ti odgovara

Znas li mozda kada ces ici da pogledas auto ? Posto kazes da je u BG-u, pa da ti asistiramo ako mozemo.

Comment

• digitalconsumator
                                CBC Član
                                • 14.02.2008
                                • 25
                                • G. Milanovac, Srbija

Odlicna stvar, taj sajt. Thnx.

Originally posted by Vocko
                                Znas li mozda kada ces ici da pogledas auto ? Posto kazes da je u BG-u, pa da ti asistiramo ako mozemo.
                                Mnogo ti hvala na takvoj ponudi pomoci!! Nisam jos siguran kada cu ici, ali cim budem nesto konkretno dogovorio, javljam ovde, pa ako uspemo da se uklopimo, bilo bi super!
                                D Vision 2010.
                                www.d-vision.biz

Comment

Working...
                                X