Renault Vel Satis 3.0 dci automatic initiale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mischko
    CBC Član
    • 11.09.2007
    • 21
    • Beograd

Renault Vel Satis 3.0 dci automatic initiale

Iako ga mnogi smatraju promasajem ja sam posle jedne voznje sa njim ostao fasciniran.Naime isao sam na sluzbeni put u Grcku i moj prijatelj je dosao iz Nemacke sa Vel Satisom,ja sam se u pocetku smejao izgledu automobila da bi nakon stotinak kilomentara pozeleo da ga isprobam.... Kakve Alfe ili Audiji ono je gospodski auto.... Ja sam ga najvise i vozio i evo vec mesec dana razmisljam da nabavim istog,ali mi svi govore da sam lud i da je taj auto cist fijasko.Fenomenalan auto i zaista steta je sto nije postao popularan.Mada mozda je u tome fora sto ih i ima malo.....

• ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

I kako se zavrsila Vel Satis prica?
    Znas - Vel Satis jeste promasaj ali Renaultov. Suvise ih je malo proizvedeno, veliki gubici su napravljeni... ali to sve ne znaci da auto nije sam po sebi dobar. A to sto vazi za "promasaj" samo znaci da se moze kupiti jeftinije i da je na trzistu potcenjen.

Ja ga licno nikada ne bih kupio (ne volim ladje) ali ako se tebi svidja onda mislim da je on best buy u klasi jer je strasno potcenjen!

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Jeste potcenjen ali ne bas bez razloga. Za nesto sto pretenduje da predje u neku visu klasu imao je suvise nedopustivih propusta. Od banalnosti sa podizacima prozora pa do ozbiljnih mehanickih kvarova. Cene odrzavanja su naravno daleko vece nego za lagunu ili neki drugi renault. Zato kao polovnjak i kosta k'o laguna.

Meni se cak strasno svidja i kako izgleda, i kakav je osecaj u kabini, voznji, i sve to, ali dzaba mu.

Comment

• Milorad90
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2007
        • 975
        • Beograd

Gospodski auto,steta samo sto je papreno odrzavanje za njega.

Comment

Working...
        X