pomoć hitno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Misko10
    CBC Početnik
    • 17.04.2008
    • 4
    • Bgd

pomoć hitno

Hitno mi je potrebna pomoć od Vas koji se razumete u Mazde, napokon nadjoh nešto po meni da je cena pristojna, ali čovek je iz Novog Sada(a ja iz Beograda), a problem je što ne poznajem šta pogledati.Čovek mi tvrdi da je auto u perfektnom satnju i da je uradio veliki servis na 95.000 km, i da je jedino problem što je branik krpljen ( pocepao ga kada je ulazio u garažu).A da uvezao je 2005.Rado bih čuo Vaše mišljenje a pogotovo ko bi mogao da mi kaže gde bi je mogao proveriti u Novom Sadu( ima li nekog da pomogne).
    Auto se može videti na sajtu :
    http://www.autopijac.com/automobili/Maz ... 16357.html
    Unapred zahvalan svima.

Pozdrav Misko.
  • bakara
    CBC Senator XXL
    • 29.01.2005
    • 977
    • nBGd

Sa slike se bukvalno nista ne moze zakljuciti.

Ta mazda nema nekih skrivenih mana, ja i nikola 52 imamo takve motore.
    Obrati paznju na zveketanje ventila kad das malo jaci gas, ne bi trebalo da cujes onaj kamionski dizel zvuk, mada to je tesko objasniti...
    Pogledaj dal pusta gorivo na pumpi, mada verujem da je opran motor...

Pogledaj rubove oko zadnjih tockova, tu hoce da se pojavi tackice korozije, ali i to je normalno...

Kad bolje razmislim sve sto sam gore nabrojao mu dodje skoro pa normalno i nije neki razlog da ne uzmes auto jer i cena je vise nego OK.
    pozdrav

Comment

Nije bas Novi Sad, Kovilj je selo na putu ka BGD...

Comment

• krsticm
        CBC Početnik
        • 09.08.2008
        • 1
        • Pozarevac

Ja sam kupio tu Mazdu 323F 2.0 tdi 2001 godiste iz Kovilja. Prvi put da imam Japanca i mogu vam reci da sam prezadovoljan.

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

Pa predstavi je...
          pozdrav

Comment

Working...
          X