Alooo, ovo je kompjuterska animacija, kakve veze ima shto se pojavila slika u novinama, nigde ne pishe da je zabranjeno da se objavljuju PS a takve stvari prodaju novine...
Elem:

- shta je ovo na prvoj slici ako ne PS/kompjuterska simulacija. Ili mislite da je "shestica" vec dobila auru?
Ili na drugoj slici, mozhe li neko da mi objasni u kojem je ovo egzotichnom predelu slikano? Himalaji mozhda?
Get real.
Evo i verzije izgleda sa Top Gear site-a:

- btw. i ova "verzija" je dospela u magazin
:

Sve su ovo simulacije, nemojte da se lozhite bzvz na ove kompjuterske zahebancije jer konachan oblik "shestice" josh uvek ne znaju ni u VW-u
Elem:

- shta je ovo na prvoj slici ako ne PS/kompjuterska simulacija. Ili mislite da je "shestica" vec dobila auru?
Ili na drugoj slici, mozhe li neko da mi objasni u kojem je ovo egzotichnom predelu slikano? Himalaji mozhda? Get real.
Evo i verzije izgleda sa Top Gear site-a:

- btw. i ova "verzija" je dospela u magazin

Sve su ovo simulacije, nemojte da se lozhite bzvz na ove kompjuterske zahebancije jer konachan oblik "shestice" josh uvek ne znaju ni u VW-u

To je jedna stvar, a druga je ono shto sam napisao u ranijem postu, imash dole lepo snimak iz "ovozemaljskog" sveta gde se lepo vidi da "shestica" jednostavno nece da bude kao ovo shto se nagoveshtava na ovim slikama koje se vrte po netu vec nedeljama ili mesecima:
Comment