Jaguar XF-R
Collapse
X
-
Re: Jaguar XF-R
Nemam pojma sta da napisem - zelim ga!!!I jos da je u jedinoj dozvoljenoj boji (BRG) - ahhh...
BTW Oduvijek su mi se svidjali skoro svi engleski automobili a Jaguarovi sedani iz R serije su bili i ostali nesto posebno (XJ-R S-type R)Zovem se Miroslav i pravim igračke.
-
-
Jaguar sam oduvek voleo zato sto je imao svoj neki specifican smek, jednostavno je bio "drugaciji".
Ovo sto vidim na slikama jeste dobro i lepo, ali mi je suvise "vec vidjeno" kod drugih evropskih proizvodjaca, nema nikakve osobenosti i prepoznatljivosti koja bi ga vizuelno izdvajala iz sume slicnih automobila.
Comment
-
-
Gledao test odavno,zalubio se
od zezancija ima pulsirajuce start crveno dugme u ritmu otkucaja srca kontrolnu tablu koja se pali lagano i sa takvim svetlima,ma ne moze da se opise i jedna od najkorisnijih i pametnijih stvari kada je auto ugasen ovi djavoli odakle izlazi vazduh se uklope sa kontrolnom tablom postaju ravna povrsina i divota ih ocistiti i ne hvata se prasina kada ja auto ugasen
PS video ga pre neki dan na brankovom mostu jezivo koliko je dobarkad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
-
Ja sam odusevljen s autom, mislim da je ovo najbolji Jaguar od E-type. Volim retro, ali u Jaguarovom slucaju to nije islo i resili su da raskrste s tim. Vozne osobine su mu izvanredne i u americkim casopisima (ne ova verzija naravno, koja se tek pojavila) je redovno pobedjivao konkurenciju. I Nemci su puni hvale za auto...
Svidja mi se i sto iako ima iskosenu liniju nigde ne "prodaju maglu" da su napravili "kupe s cetvoro vrata", iako imaju mnogo jaci razlog za to jer je podvozje od Jaguara XK, samo malo prilagodjeno "limuzinskoj upotrebi", a i Jaguar je rodonacelnik podklase "sportskih limuzina" (Jaguar Mk II 3.8)
Uz ovu verziju razvili su i novi dizel od 3 litre.
Jedino je nezgodno sto sada nije vreme za ovakva kola, pa se plasim da se nece prodati u onolikom broju koji zasluzuje.
Comment
-
-
Ma jok, na tu klijentelu koja kupuje ovakva kola ne utice ova kriza.
Tek sam sad izvalio da je sa 4V jos jedan +To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerMa jok, na tu klijentelu koja kupuje ovakva kola ne utice ova kriza.
BTW. Prolazim svaki dan pored Jaguar dealershipa ovde i XJ-R je trenutno na 40% snizenja (nov), a poceo je od -20% pre mesec ipo...
Comment
-
Comment