Haha ljudi sta vam je, pa bice isto kao sa prethodnim BMW-ovima i novim mercedesima "neobicne" spoljasnjosti.
Ruzni, odbojni, gadnog dizajna, a kada se pojave u prodaji, na ulicama ih ima kao da ih dele za dzaba [X6 npr.].
Prilicno sam siguran da kada se vratite u ovu temu za godinu dana ovaj BMW vam nece biti ruzan...diktat najjacih i navika su cudo...
Ma odličan je shvatiće se to pre ili kasnije Pretposavljam da će oteti dosta kupaca audija allroad.
Mada su ovaj fazon otvaranja gepeka ukrali od skode superb...
Nikada mi nije jasno zasto su francuske limuzine po definiciji sa 5 vrata (Laguna i C5 mada i njihovi prethodnici), a sada mi nije jasno zato to BMW pokusava.
Petica je lep auto ali ovakva... zivi bili pa videli!
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Ako ovoliko prosecnih ljudi koji mogu da mastaju o autu iz 21.veka to nesto znaci, definitivno nije to BMw, ali stoji jedna cinjenica sa pocetkom 2000, kada su se neke nove tendencije uvedene u dizajn, mnogi su bili skepticni ali se kasnije navikli i cak pohvalili novu liniju, elem ipak je to nemacki proizvod i nema sumnje da ce svima nama dok proleti pored nas izmamiti mnogo uzdaha...
Comment