Tesla S

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madic
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 844
    • Beograd

Re: Tesla S

Po meni su 4 sata punjenja ništa s obzirom da auto posle toga može da pređe 482 km.

Comment

• speedplus
      RIP Bio nam je drug!
      • 15.01.2007
      • 2419
      • LAZAREVAC

Ja se poslednjih dana,navozah sa elektro i hibridnim vozilima i mogu reći da mi se sad ne seda u auto sa SUS motorom.Nema vibracije,nema buke,ima gomila neke linearnosti u opterećenju/ubrzanju ... čim pre,odnosno čim uslovi to dozvole, siguran sam da ću kupiti elektro ili hibrid.

Click image for larger version

Name:	20160919_064327.jpg
Views:	1
Size:	41.9 KB
ID:	882022Click image for larger version

Name:	20160922_143530.jpg
Views:	2
Size:	96.0 KB
ID:	882023Click image for larger version

Name:	20160925_170824.jpg
Views:	1
Size:	49.3 KB
ID:	882024
      Attached Files

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

Like + (itd.)
        Ma nebo i zemlja. Prosto je neverovatno kako nije ranije realizovano (tj. i nije, naftaši su to branili (tuđim) životima).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

Seiz je imao priliku da ga vozi od Vrnjacke Banje do Osla. Kaze da je auto perverzija. Stalna internet konekcija po celoj evropi uz google maps. Dozivotna garancija sa odrzavanjem u koju jedino nisu ukljucene gume. Sve ostalo ide na teret proizvodjaca. Da ne pisem na pamet, nadam se da ce Seiz doci da napise svoje utiske.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

bem ti, to je minimum 2500km, lepa ruta. Bas me zanima koliko je trajalo i jel bilo problema uskladiti pauze i punjenje.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Seiz
              CBC Član
              • 19.10.2009
              • 54
              • Vrnjacka Banja

2700-2800km predjenih u autu i sto sam ga vise vozio sve me je vise odusevljavao...

Auto je u osnovi Teget boje presvucen je letos u BGu u ovu foliju kod Cobre po mom misljenju stvarno je lose odradjeno za cifru koja je uzeta,
              ali jbg sta da se radi Balkan...

Auto je cisto izdrkavanje, udobnost, lezanje na putu, obrtni moment(u pitanju najslabiji model 370-380hp)...

Sto bi prosecan Srbin rekao "Prima gas kao fiberka"

8 godina gprs u celoj Evropi za sve sto treba u autu...
              8 godina garancije na sve bez obzira na predjenu kilometrazu, broj vlasnika...
              Samo gume i tecnost za brisace vlasnik kupuje u garantnom roku,
              gume mogu da se stave koje god od precnika do sirina nema uslova da se kupuju samo tesline felne koje-kakve paprene gume itd.

Punili smo u Slavonskom Broud nekih 3-4 sata da bi stigli u Zagreb na sledece punjenje koje je isto toliko trebalo da traje,
              dok drugari iz Zagreba nisu videli da sam tamo pa su nas zadredili po kaficima...
              Svako sledece punjenje je bilo na Teslinim Superchargerima za nekih 30-ak min napuni bateriju od nekih 5-10% do 80-ak %
              nismo hteli da cekamo da puni vise jer Litijum kao litijum za prvih 80% koliko mu treba toliko mu treba i za preostalih 20%.
              Samo to punjenje do 80-ak % je dovoljno da se predje preko 250km mozda i vise nisam ni sam siguran jer se nisam nesto preterano ni cimao,
              jer auto sam na mapama nalazi i predlaze sledece stanice za punjenje.
              Mnogi ce reci da je to premalo ili sta god ali meni je auto do jaja lego, ne smeta mi da na "svakih" 250-300km poadtripa svratim sa
              saputnicima na kafu-sok ili rucak jer opet na takvim putovanjima treba biti pazljiv i odmarati se dovoljno jer koliko god da se covek tripuje da je dobar vozac umor stize svakog,
              toliko sam odusevljen njime da sad definitivno siguran da cu ga kupiti kada malo stanem na noge jer je to jednostavno vozilo koje po mom misljenju svaka kuca treba da ima.

photo hosting sites
              Life begins @ 6200rpm

Comment

• expendable
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2009
                • 3662
                • Bor

(konačno nešto od ovog XXI veka, dosta mi je "ceđenja suve drenovine", tehnologije XIX veka, kojoj nijedan comp ne može da pomogne više ... aman, Tesla je tek na pola puta do (našeg) Tesle (još smo na žicama), ali je korak napred u pravom pravcu).
                Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• stolemkd
                  CBC Početnik
                  • 16.10.2016
                  • 1
                  • Skopje
                  • Seat Ibiza

Elon Musk je objavio kompletni autonomni automobil prije 3 dana :

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Napred Musk!!
                    Nekima se to ne sviđa, ali realnost je suprotna, ljudi greše, ljudska priroda (i mogućnosti) su glavna opasnost na drumu!!
                    ...
                    (samo zamišljam šta bi THE komitet rekao na ovo, e Šljivropo, daleko si ti od bilo čega a ponajviše napredka)

Comment

Working...
                    X