Poznanik vozi Cruze već skoro godinu dana, benzinac sa 1,8-litarskim motorom. Vozio sam se par puta a baš nedavno i provozao po prvi put taj auto, i osećaji su pomešani. Dobre stvari su puno prostora, solidni materijali (za tu klasu i taj novac) i solidna završna obrada, lepo dizajniran eksterijer (subjektivna stvar) i enterijer (isto tako), ergonomija već ne baš tako dobra - lako se izgubi čovek u onom moru prekidača, dugmića, tastera, koji su po meni nelogično rasporedjeni. Ali dobro, stvar navike... Dobro je podešeno i vešanje, pronadjen je dobar balans izmedju udobnosti i stabilnosti pri malo agresivnijoj vožnji. Ponašanje u vožnji mi se generalno svidelo, obzirom na klasu i segment izazvaće sasvim fin vozački osećaj za prosečnog i tipičnog vozača ciljane grupe na tržištu.
Loše strane su upravljivost i uopšte podešenost upravljača. Servo prenaglašen, nikakav kontakt ni povratna informacija sa volana, neprecizno i vrlo indirektno upravljanje, iznenadjujuće čak i za amera Ostavljam kao opciju da je možda takav utisak kod mene prenaglašen jer sam navikao na BMW-ovo upravljanje i direktan upravljač, ali svakako to upravljanje i upravljivost je meni barem ostavilo najlošiji utisak kad je ovaj auto u pitanju. Dalje, pomenuti motor me nimalo nije oduševio, vrlo skromnih mogućnosti i poprilično "anemičan". Cruze je auto od preko 4,5 metara i nekih 1300 kg. Taj motor ima oko 140 KS ali ovaj podatak može lako da zavara. U vožnji se jednostavno oseća nedostatak snage i to naročito pri nižim obrtajima, a "proradi" dobro tek kad se zavrti preko 4000 rpm. Iz znatiželje sam baš proverio naknadno i video podatak da taj motor razvija tek 175 Nm na 3800 rpm, što je poprilično skroman podatak za moderne motore tih kubikaža. Ne znam kako ide verzija sa 1,6-litarskim motorom, ali ne mislim da bi mi se svideo utisak.... Mislim da ako neko razmatra ovaj model, najbolja varijanta motorizacije je 2-litarski dizel, dok je ovaj 1,8-litarski benzinac stvarno minimum ispod kojeg ne treba ići. Naravno, sa ovim diesel motorom Cruze više uopšte nije ista kupovina jer je prijatelj svojevremeno za tu verziju trebalo da iskešira 16500 evra, zbog čega je i uzeo ovog benzinca.
Po meni, Cruze je jedna od onih stvari koja se učini jako dobra, ali samo na prvi pogled. Ne kažem da automobil kao automobil ne valja, i ne kažem da možda neće biti sasvim dobar izbor za te pare za većinu prosečnih porodica, samo kažem da ovu reklamiranu verziju sa 1,6-litarskim motorom koju je jedino i moguće kupiti za tih 12650 evra ja ne bih nikad uzeo iz prostog razloga što nikad ne bih uzeo auto dug 4,6 metara i težak 1300 kg, sa motorom od 113 KS pod haubom. A to nije ni moj poznanik uradio, iako je prvo probao upravo tu, reklamiranu verziju od 12650 evra. On je zato i doplatio oko 2000 evra za 1,8 verziju, dakle Cruze ga je koštao skoro 15000, i to je bila neka akcijska ponuda pa je dobio popust od oko 800 evra. Sad se Cruze 1,8 prodaje za oko 15300 evra, a verzija 2,0 dizel oko 16200 evra sa osnovnim paketima opreme. Naravno ostaje i 1,6 verzija ali to bi bila realna opcija da je u pitanju turbo motor, ali ovako... Medjutim, to je iskorišćeno kao odličan marketinški slogan, dobiti "toliki" auto za te pare stvarno zvuči predobro pa će se mnogi zaleteti na Chevroletove štandove i salone. To je ono na prvi pogled. Medjutim, kad se sagledaju činjenice i racionalno promisli, odradi test vožnja i saberu utisci, ostaće zaključak da je 1,8 benzinac minimum koji treba za ovaj auto kako bi on ne samo lepo izgledao parkiran nego lepo i išao To je svojevremeno bio i zaključak pomenutog poznanika, tako da vam u ovom pogledu zapravo prenosim njegovo iskustvo sa test vožnje.
Inače, ako se u pogledu novca "limitiramo" na otprilike cenu reklamirane verzije Cruze-a sa 1,6 benzinskim motorom, ima tu još vrlo interesantnih modela za taj novac. Na pamet mi recimo padaju Citroen C4 1,4 Premium (12700 evra), Ford Focus 1,6 Trend Plus (12990 evra), Hyundai i30 1,4 (11900 evra), Opel Astra sedan 1,6 (12720 evra), Peugeot 308 1,4 Confort (12990 evra), Renault Megane Berline 1,6 (12490 evra), a mislim da su svi oni podjednako atraktivni automobili za taj novac ali i da će imati sporiji pad vrednosti na tržištu od Cruze-a. U tom kontekstu, za taj novac, meni su recimo od pomenutih automobila Astra sedan 1,6 i Renault Megane sedan 1,6 daleko bolji izbor od Cruze-a, a pružaju isti nivo komfora i udobnosti, kao i "standardan" gepek. Plus kao što rekoh bolje drže vrednost i lakše se naknadno prodaju. Ne mogu da pričam o pouzdanosti tih modela, ali sumnjam da će Cruze biti ispred Astre i Megana.
Dakle, ako bih JA sad kupovao auto C segmenta sa "propisnim" gepekom za nekih 12500 evra, to ne bi bio Chevrolet Cruze. Ne zato što nije dovoljno dobar auto za te pare, nego što auto koji se dobija za te pare nije dovoljno dobar.
Tačno godinu dana kasnije, nov Cruze u Republici Srpskoj košta 12.000€, sa 1.6 motorom i LS paketom opreme (kontrole na kožnom volanu, hrom, 4x el. podizači, 6x airbag, mp3 CD, klima, ABS, ESC, maglenke...). Osnovni model (4x airbag, 2x el. podizači, mp3 CD, klima, ABS...) košta 11.700 €.
Poređenja radi, gledajući izveštaj sa sajma, saznam da Chery Tengo košta 10.000€ .
Mislim da je Cruze trenutni best buy za te pare.
Ono što mi najviše smeta kod njega je zadnja klupa, koju su očigledno ukrali u nekom parku i presvukli tkaninom. U životu nisam video ravnije zadnje sedište, ne mogu da zamislim kako bi bilo sedeti na njemu nekoliko sati.
Malo zamrla tema. Vidim, u prodaji je Cruze 2.0 dizel, 163 hp, 360Nm, od opreme gotovo sve sto je neophodno, cena ispod 15keur-a. Deluje kao povoljna kupovina. Ima li neko iskustava/saznanja o ovom modelu?
Comment