Kako je propao rokenrol

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Kako je propao rokenrol

BMW: prednja vuča, tri cilindra, karavan?

Pred Salon automobila u Parizu, koji počinje 29. septembra, nema dana a da se kroz fotografije ne predstavi neki od eksponata, a do sada najviše pažnje izazvala je promocija koncepta iz BMW-a, nazvanog "aktiv turer".
    Reč je o automobilu kompaktnih dimenzija (dužina 4,35 metara) koji neodoljivo podseća na rivalski "mercedes B klase", što najavljuje novu bitku u "premijum" klasi.
    Ono što ovaj BMW odvaja od ostalih je prilično odsustvo svega na čemu je bavarska marka do sada gradila svoj imidž. Između ostalog, pod poklopcem motora naći će se revolucionarni trocilindrični tvin-turbo, sa prednjom vučom naravno, dok zadnji deo nikako ne podseća na BMW, sa visokom, karavanskom linijom krova.

U poređenju sa "mercedesom", BMW ipak izgleda atraktivnije, ali je pitanje da li će ovakav zainteresovati dosadašnju klijentelu, ili je namenjen onima koji sanjaju da imaju bilo kakav automobil sa "bubrezima"..

izvor

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
  • slobodank
    Moderator
    • 26.11.2007
    • 1338
    • Stara Pazova
    • Fiat Idea 14.16v lpg

Sviđa mi se naslov...

Comment

• sErGiO
      Moderator
      • 30.01.2007
      • 2769
      • Neko selo pored Beogr
      • Alfa Romeo 156SW

Jes´propao rokenrol ali tako diktira tržište i tu nema mnogo priče

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Može da diktira njihovom tati, meni ne može, ima da teram ovo dok se ne raspadnem... Kubanci su mali dečaci za mene
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Ovo me podseca na moderne seme na radiju, imaju neka istrazivanja da se u proseku radio slusa 10 minuta dnevno tako da im se moze da vrte 50 pesama...radio S mi prvi pada na pamet ...
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

Working...
          X