Kao sto naslov teme kaze, vase misljenje o novom Loganu koji je bez sumnje vredan paznje i komentara kako nih koji ga vide kao svoj buduci automobil tako i onih koji voze automobile neke vise klase. Imao sam prilike da se vozim u novom Duster-u sa 1.5dci motorom od 110ks (za snagu nisam siguran). Taj terenac ima i agilnost i ubrzanje, tih je i ugladjen, ne verujem da je potrosac, a prednosti i mane tog motora manje vise svi znamo. Ako je prva generacija Logana opravdala svoj nastanak, sa drugom ne bi trebalo da bude gore vec samo bolje, mozda ne u onolikoj meri u kolikoj je to potrebno ili koliko se moglo ali svakako bolje. Na stranu subjektivnost, ukus i sta bi bilo kad bi bilo. Ja sam prosecan srpski vozac koji zeli puzdan auto sa svim modernim inovacijama. Trenutno vozim Lagunu II i znam sta polovan auto sa sobom nosi, a opet motorm i menjacem sam veoma zadovoljan. Ako bude bilo srece, zdravlja i para rado bih umesto u polovnu lagunu uskocio u neki ovakav NOV Logan. Iako je manje vise sto se linije tice ostao isti svidja mi se prednji deo, zadnji necu komentarisati, nije ruzan ali ne odaje utisak. Cak i unutrasnjost u dvobojnoj varijanti deluje luksuznije nego sto jeste, a centralni greben koji ima oblik kao neko kombi vozilom sa onim multimedijalnim uredjajem mislim da moze da prodje. Ostaje samo da se vidi kakve ce biti cene jer atraktivna cena nije dobra samo za potencijalne kupce vec i za samu Daciu kojoj ce to garantovati prodajni uspeh.

Comment