Jel vam poznat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Dachia je bolja.
    Ja ne znam da li je Ficu vozio neko zato sto ga je voleo.
    Pu, pu, ne ponovilo se nikome.
    Ma cak i da samo lici na njega.

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Dacia je boilja.........
      ????????

Ona odvratna masa metala dizajnirana od strane retardiranog pigmejca, sa ocajnom plastikom u unutrasnjosti!
      Nadam se da se salis.
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• slobodan81
        CBC Član
        • 16.11.2006
        • 79
        • Negotin

sasha slazem se stobom ngde lepsa dacija pa ono je ruzno za medalju trebalo bi da dobije nagradu za najruzniji auto
        audi a6 1.9 tdi
        uskoro neka benzinara

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Ja rekoh bolja a o ukusima ne treba raspravljati
          Meni je Fica u odnosu na Peglicu isto retardiran a ne valjaju ni jedan.
          Nego sam mislio da je Dachia Logan limuzina za manje para.
          Ja inace vozim ruzan auto a one lepe skupljam i redjam u vitrinu i svi su obavezno crvene boje jer ih to "cini".

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

eh... nekad je ovde fikus bio mera. auto ni veliki ni mali, taman.
            inace, lep ili ne - za mene je rame uz rame sa najprodavanijim modelom XX veka - bubom.
            oba automobila su pravljena s odredjenim ciljevima od kojih je jedan - da su sto jednostavniji. sada, novi auto (bilo koji) uz osnovnu opremu kosta i dalje nenormalno mnogo (za prosecnog radnika, u bilo kojoj zemlji) i naravno da je i tako ogoljen toliko komplikovan da je fica na nivou trotineta za njega.

ne znam te i ne znam da li si nekad doziveo ficu. ali znam da toliko miliona ljudi sirom evrope nisu ni glupi ni neobrazovani pa su kupili bas taj auto.

imaj respekta za ovu legendu koja ocigledno traje i trajace.

za kraj, nisam zeleo al moram - u srbiji kupiti auto gde su x puta manje plate a kola y puta vise kostaju nego bilo gde drugde je izuzetan podvig.

volim ficu, odrastao sam u njemu, da imam, kupio bih ovog novog ali odmah.
            .

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Originally posted by dranix
              Ja rekoh bolja a o ukusima ne treba raspravljati
              Ne moze niko da kaze bolja posto novog "ficu" niko jos nije vozio! U pravu si nisu ista klasa, a bez obzira na to, ja bih dao 3k eura vise za ovog fiata i na najtezim drigama!
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Autic je sladak i mislim da ce imati uspeh kao i nova Buba. Jedini problem je cena, ali ce se to nekako prevazici zbog toga sto to nije vozilo vec i legenda.

Ja licno ne bih kupio, ali verovatno zato sto bi tesko stao unutra!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Flavio
                  CBC Senator XXL
                  • 13.06.2006
                  • 1926
                  • 012 Centar
                  • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by dekideki
                  . . . volim ficu, odrastao sam u njemu, da imam, kupio bih ovog novog ali odmah.
                  i za ostalo u postu.

Bez da zapocinjemo neku raspravu ,
                  Ja ne znam da li je Ficu vozio neko zato sto ga je voleo.
                  Sad znas jednog od takvih .
                  Pozz.

Comment

• dranix
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 3079
                    • Antwerpen/Belgium
                    • Saab 9-3

Ili nije znao ili imao mogucnosti za bolje?
                    Nisi jedini. I ja sam ga vozio. Pu, pu ne dao bog nikome tako nesto.

Covek koji cita ili aktivno ucestvuje na jednom auto forumu
                    uglavnom voli automobije a Fica to cak i nije.
                    Da te ne pitam sta ti se to "svidja" kod Fice odn. sta je to napravljeno kod njega dobro.
                    JEDNU JEDINU STVAR (resenje) u tehnickom smislu mi reci a da valja na Fici.
                    Italijani su poznati po tome da ufuraju u ljude neki kao fazon i prodaju djubre jer je to cool. Kao ono svi veseli, mladi, razigrani samo im fali perushka da polete. Pa takve reklame su jos iz 60 i neke. Priznacete da je sada malko drugacije i da ima sta da se bira. Jos kako. Majstori su najbolji na svetu za to ali sad imaju malo jacu konkurenciju na sve strane pa vidim kako im ide.
                    Da ne mesate staru Bubu sa Ficom. Ona je bar imala dobar motor dok nova nema nista posebno sto nemaju i drugi. Ako je neko mislio da ce napraviti jevtin 911 to ocigledno nije uspeo. Sve se uvek vrtelo oko toga. Svaki Golf je limuzina za novu Bubu. Reko bi da su ljudi vise povodljivi nego da njima vlada razum. Neko ko danas vozi novu bubu nije bas najrazumniji ili ima pare za bacanje ili fura neki ko zna koji glupi stari fazon bez ikakvog razloga.
                    Sta fali novom Suzukiju Swiftu ili masi drugih malih automobila? Verovatno to sto imaju sve sto Fica bio stari ili taj nov verovatno nece nikada imati.
                    Da vidimo kad se pojavi.
                    Da vas isto ne buni to kako nesto izgleda estetski. Svrha auta a posebno jevtinog je pre svega voznja a igracke su nesto drugo.
                    Ja kad kazem da mi se nesto svidja onda kazem da mi se izgled svidja ili da mi se auto svidja u celini. To nije isto a bilo bi dobro da jeste.

Misljenje (logika, iskustvo, znanje, kako god) je kao guza sto rece Dora.

Comment

• Bane R
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2006
                      • 1769
                      • Beograd

Debelo se slažem s dranixom!

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Stari Fiat 500 nije "fica". "Fica" je Fiat 600. Novi Fiat 500 nema nikakve veze sa starim - ovo je 2007, godina. Ne vucite besmislene paralele, ako vam se auto ne svidja.

Za svakoga postoji ponesto na trzistu, zbog toga ljudi voze Fiat 500 (prodat u skoro 4 miliona komada), a i Daciu. Naravno, niko nece pamtiti nijednu Daciu u istoriji automobilizma, a Fiat 500 je proglasen za "najsenzualniji auto svih vremena" u izboru casopisa Top Gear. Sta cete - nije sve u sexu, mora nesto da se i radi.

Comment

• dranix
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 3079
                          • Antwerpen/Belgium
                          • Saab 9-3

Uh pa nemam ja nista protiv nego mada licno nemam ni 180cm ili sto kila za mene je auto u koji ne mogu da udjem kao covek smesan uopste.
                          Sto se senzualnosti tice slazem se da je ima ali na reklamama za slicne automobile. Mozda u Srbiji moze nesto da se navata na njega.
                          Sto se skucenog prostora tice nekako bi izdrzao u nekom roadsteru ali bas u Topolinu pa jos i svakodnevno i jos za toliko para...
                          Mozda bude takav auto i zanimljiv za trziste ali sa cenom od maksimalno 4000 eura sto nece biti nikada.
                          Tako je isto bilo cudo od reklame i sa Smart pa vidim ne vozi se bas masovno. Doduse oni su bas preterali sa cenom. To tek treba biti konj pa kupiti.

Comment

• dekideki
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2005
                            • 1914
                            • Beograd

kazu ljudi - postoji neka "hemija".

jedan Englez je to lepo opisao sa svojim autom koji mu je vrhusko zadovoljstvo i dozivljaj (sram ga bilo perverznjak) i zeninim autom kojim se zezne ponekad pa s njim ode na posao za koji kaze da je "taaako dosadan" i da se svaki put pokaje sto je seo u njega. zamisli, niko mu nije rekao da je auto savremeno prevozno sredstvo u kome treba da se bezbedno i udobno sigurno prevezes od tacke A do tacke B. sto udobnije i savremenije i bezbednije moguce. i treba da ga zameni cim se pojavi udobniji savremeniji i bezbedniji.

*namerno necu da napisem koja su dva automobila bila u pitanju, shvaticete sami.
                            .

Comment

• Kenno
                              CBC Senator XXL
                              • 21.08.2006
                              • 460
                              • Zenica, BiH

Covek koji cita ili aktivno ucestvuje na jednom auto forumu
                              uglavnom voli automobije a Fica to cak i nije.
                              Da te ne pitam sta ti se to "svidja" kod Fice odn. sta je to napravljeno kod njega dobro.
                              JEDNU JEDINU STVAR (resenje) u tehnickom smislu mi reci a da valja na Fici.
                              Italijani su poznati po tome da ufuraju u ljude neki kao fazon i prodaju djubre jer je to cool. Kao ono svi veseli, mladi, razigrani samo im fali perushka da polete. Pa takve reklame su jos iz 60 i neke.
                              Možda je dobra stvar to što je fiat dao zastavi licencu pa su i jugoslaveni mogli sebi priuštiti nešto što nije auto, ali je ipak išlo, moš' mislit' to. Čak znam neke ljudi koji su prije par desetina godina išli po 200-300km do mora sa četiri osobe, u -pazi sad- fići(zastava 750/850). Još su nosili i neke stvari(najčešće na krovu). Ali to nije auto nikako, to je romobil? Ili bi možda vi znali napraviti bolji auto? I to prije 50 godina?

Talijani prodaju đubre? Pa koliko je to ljudi poremećeno danas da kupuje đubre? Ili ta auto kupuju ljudi koji se bave obradom zemlje, pa da imaju đubreta?

Da se razumijemo ne vozim, niti sam kad vozio, niti je ko moj posjedovao fiću, ali ovo gore citirano je čista isfrustrirana glupost.

Toliko.

Comment

• dekideki
                                CBC Senator XXL
                                • 26.07.2005
                                • 1914
                                • Beograd

sutra cu da postujem slike sa letovanja. crveni fica, nas 4 (mama tata sestra i ja) unutra, a na krovu neverovatan gepek. isli mi svake godine. prvo Beograd - Srb (Lika), pa preko Velebita na more do Biograda.

a sto sam isao s kumom (dok smo bili tinejdzeri) s peglicom do Rovinja, pa krstarili Slovenijom malo pa kuci za Bgd... eh... bas nas bilo briga za

(razglednica koju sam poslao u firmu prosle godine)
                                .

Comment

Working...
                                X