Kako takva kola ljudi samo prestanu da proizvode kao shto je Prelude,Toyota Supra sva sreca Skyline se vratio opet u proizvodnju ali za ova dva mi nije jasno...
Jednostavno je... to su sve odlični automobili, ali je potražnja za njima isuviše mala da bi mogli dugo vremena opstati na tržištu. Osim toga, u poslednjoj deceniji prošlog veka, po nekim auto analizama, na gotovo vrhu popularnosti su bili manji ili veći sportski kupei, koji su dobijali pažnju kupaca širom sveta. Danas tom listom popularnosti haraju duge limuzine ili ipak terenska vozila, dok su kupei rezervisani samo za ljubitelje mašina sa takvom karoserijom. Živi dokaz za tako nešto je Honda Prelude, Opel Calibra, Nissan 200SX, Mazda MX6, Ford Probe (kasnije Cougar) i Toyota Celica koji se više ne proizvode. Od pomenutih modela, opstao je samo Mitsubishi Eclipse, čija popularnost i uprkos tome neprestano opada. Činjenica je da su ti sportski automobili kupe varijante za nazovimo je srednju klasu stanovništva polako počeli da odumiru, a u proizvodnji ostali su samo oni egzotični, izuzetno brzi i skupi kupei, koji po samoj ceni ipak nisu predviđeni za obične smrtnike. (Ferrari, Lamborhini, Porsche, M6, ... )
Lično, voleo bih da Honda u skorije vreme izbaci jedan dobar sportski kupe, ako ništa makar u znak starih vremena. Mislim da bi nasledniku Prelude, ako bi se pojavio, najbolje stajala neka linija novog Accorda, koji je po mom mišljenju trenutno najlepši Hondin model. Naravno, Prelude bi morao da bude niži, širi, kraći, i sa nešto oštrijim linijama, i svakako bi kao takav, makar po meni bio BOOM od mašine... I ja bih mogao da se nadam da ću ga jednog dana kupiti, kad bude bio bar 10-ak godina star.
nek naprave opet crx-a. nista da ne menjaju i da pevamo. Nek stave neki femsi motor. novo vesanje. kompjutere i ostala elektronska sranja al nek ne menjaju karoseriju i uzivancija.
Toyota is rumored to be working on the eighth generation of the Celica. This Celica is projected to be made with the help of Subaru (Toyota owns 8.7% of Fuji Heavy Industries). Reports indicate that the new Celica would come in two trims: a sub-$20,000 200 hp front-engine/rear-wheel-drive GT and a 300 hp front-engine/all-wheel-drive GT-4, using a new H engine, respectively. [2] The next generation Toyota Celica will be available in two versions, a Celica GT and Celica GT-4. The GT should be powered by the 2.0-litre boxer and will be rear-wheel-drive, while the GT-4 receives the 300 hp 2.0-litre boxer from the Impreza WRX STI with Subaru's four-wheel-drive (including in-wheel electric motors for added power on the wheels). Further rumours are that Toyota may return to WRC with the new Celica.
The Toyota Celica will also have two body stylings, first, a true coupe but also a three-door hatchback. There will not be a five-door hatch since that would directly compete with the Subaru Impreza hatch.
The Celica is expected to be built by Subaru at the Gunma plant. Whether the new Celica will ever be available outside of Japan is not yet known.[3]
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Po meni, sportski kupei su luksuz samo ako govorimo o automobilima sa 6, 8, 10, ili čak i više cilindara. Ako je reč o sportskim agregatima sa svega 4 cilindra i 16 ventila, malo većim brojem kilovata, nešto nižim težištem i boljom aerodinamičnom linijom, onda se ne bih složio da je takva mašina ipak znak luksuza. Pre mi deluje na dobro poznavanje auto-industrije, samog kvaliteta vozila, i na kraju još boljeg izbora automobila.
Što se tiče 3 eura po litru... pazi ovako. Gledajući na to u kom je pravcu ova zemlja krenula, bojim se da je period od 10 godina isuviše dug da bismo mogli da pretpostavimo da uopšte možemo da znamo šta će tada biti. Ja se nadam da će do tada ovde ili biti bolje, ili u krajnjem slučaju za 10 godina sebe uopšte ne vidim u ovoj državi, što mi deluje kao mnogo realnija solucija. Mada, to je već neka tema o kojoj bismo mogli da razglabamo 2 dana, ali mislim da ovo ipak nije sajt na kom bih mogao da pametujem o ovakvim stvarima, hehe.
Celica je prestala da se proizvodi 2005. ali s obzirom da je ona u istoriji automobilizma jedan od retkih kupea koji ima možda i najviše generacija iza sebe, i najveći broj godina u toku kojih se serijski proizvodila, vrlo je verovatno da nas uskoro oćekuje naslednik ove mašine. Uostalom, čovek je u poslednjem postu lepo kopirao vest o Celici. Još samo ako znate engleski, to je to.
Comment