Brutalni Bentley Continental GT Speed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BOOST
    Founder - Admin od Začetka
    • 29.09.2004
    • 8726
    • Gislaved//Sweden
    • SAAB 9000 AERO R; SA

Znam Borise, nema sta da se pljuje po nekoj firmi koja je prva uspela da dovede vazdusno prigusenje do nivoa koji radi to sto treba da radi.

Sto se F612 tiche, nije bas i pored izvrsnog komfora auto za godisnji odmor sa celom porodicom, vise za piknik sa istom i malo avancirane voznje.

Sa cenom su tu, odlican primer konkurenta!!!

Razlika je u prioritetima, imidzu itd itd..
    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
    move your mind

Comment

• CLD
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2005
      • 1225
      • Belgija - ranije Luna-Chico

Ja samo kazem ako je i pola od Pheatona (a verujem i da je bolji), ne bi se bunio uopste, jos sa tim motorom, hmmm.

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Neznam zasto se ovde pljuje po Phaeton-u. Auto je propao samo zato sto je bio i suvise dobar da bi nosio VW znak. Kladim se da bi vise od pola ljudi odavde kad nebi znali koja je marka, uzelo njega pre nego S, 7 ili A8.

Ma koliko se trudili da omalovazavate VW, fabrika je demonstrirala da je moguce ostvariti sve ono sto vecina inzinjera u drugim fabrikama ne sme ni da pomisli da predlozi svom managementu. VW je pomerio granice moguceg Veyronom...

Apropo Bentley-a: stil. ekskluzivnost, kvalitet, napredna tehnologija, sve u jednom.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

meni nikako ne idu u glavu te neke price posto je od vajkada to ime rame uz rame sa rolsom bilo simbol kvaliteta i luksuza. sad kad je VW vlasnik toga to odma ne valja... ruzno, bla bla ocete da kazete i za lamorgini da je sminka posto je Audi vlasnik istog pogotvo sto u novi S8 planiraju da metnu lambov motor.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• jevtic
            CBC Senator XXL
            • 26.11.2006
            • 729
            • beograd

već su ga metnuli. samo malo prigušen.
            ex - fabia 1.9 tdi
            golf 2.0 tfsi

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Ma sto se svi ritate kao da ste na trnje pi$ali?! Ako neko kaze a mu se ne svidja zasto se ulazi u psihoanalizu je li to zbog WV ili cega vec, jednostavno neko misli da je lep, neko misli da je ruzan i ne vidim sta je tu tesko za prihvatiti!

Za mene je na prvom mestu ruzan i cist surogat kako sam vec rekao, a kao drugo da hocu da platim toliko za luksuz i statusni simbol, sto se mene tice to nikako ne bi bilo nesto ovako!

Ima nekoliko hater-a koji podrivaju svaku temu i stalno traze razlog za svadju i OFF, sami ce se prepoznati...
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

el ti znas sta znaci rec surogat i imali to sto pricas kakvog smisla ili pricas besmisla
                hater

Comment

• jevtic
                  CBC Senator XXL
                  • 26.11.2006
                  • 729
                  • beograd

a šta mislite kakva je konkurencija Maserati GranTurismo, bmw m6, db9. jeste da su skoro duplo jeftiniji ali bi mogli da se smatraju konurencijom jer oba su kupe 2+2 motor napred.... ja u ovom trenutku ne mogu de se setim još nečega što bi moglo da bude konkurencija bently-ju a da već nije pomenuto.
                  ex - fabia 1.9 tdi
                  golf 2.0 tfsi

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

konkurencija mu je McLaren SLR... M6 nije sigurno

Comment

• BojanS84
                      CBC Veteran
                      • 05.09.2007
                      • 132
                      • Beograd

Originally posted by BRABUS
                      Neznam zasto se ovde pljuje po Phaeton-u. Auto je propao samo zato sto je bio i suvise dobar da bi nosio VW znak. Kladim se da bi vise od pola ljudi odavde kad nebi znali koja je marka, uzelo njega pre nego S, 7 ili A8.
                      Phaeton je propao zato što VW brend nema imidž da iznese takav auto, a i zato što izgleda kao napumpani Passat. Što se tiče kvaliteta, to jeste vrhunska krstarica.

Moja poenta u vezi ekskluzivnosti je ta što Bentley deli platformu, dosta komponenti, interfejs upravljanja funkcijama koji je indentičan sa autom koji se sad u Nemačkoj može kupiti za 15.000 eura. Osim snažnijeg motora vlasnik Bentleya nema mnogo čim boljim da se pohvali u odnosu na Phaetona (koji isto ima kvalitetno drvo i kožu itd.).

Bentley je još uvek izuzetno ekskluzivan, ali po meni to je uglavnom zaostavština prošlih vremena. Ovo je prvi model koji je Bentley izbacio pod vlasništvom VWa i treba sačekati pa videti da li će Bentley i za deset godina i za još jedan model koji će biti izrađen na istoj platformi kao i novi Phaeton imati tako jak imidž i biti podjednako ekskluzivan ili će mu VW to sve početi da srozava.

Već sada je BOOST iskoristio argument da je Bentley jeftiniji od Mercedesa i da ne treba da se s' njim poredi. Otkad je Bentley postao value for money? Izgleda otkad ga je kupio VW.

Ma koliko se trudili da omalovazavate VW, fabrika je demonstrirala da je moguce ostvariti sve ono sto vecina inzinjera u drugim fabrikama ne sme ni da pomisli da predlozi svom managementu. VW je pomerio granice moguceg Veyronom...
                      Bilo je ili da VW uđe u Formulu 1 ili da napravi Veyrona. Oni su se odlučili za Veyrona jer im je isplativiji nego učešće u F1, a bolja reklama. Jesu pomerili su granice mogućeg i kapa dole.

Comment

• nijebitno
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2006
                        • 629
                        • Modrica

Niko nije pljuvao niti ista lose rekao o Phaeton-u osim da nema pravi imidz, sto su i oni koji ga zastupaju sami potvrdili.

Vecina ljudi nije nista lose rekla o tom Bentley-u osim da mu imidz i ekskluzivnost rusi to sto je srodan jednom velikoserijskom automobilu (ako mu je uopste srodan), sto je i sam BOOST rekao:
                        Kazu da prodavci prikrivaju poreklo motora stideci se da pomenu VW poreklo motora sto im predstavlja problem prilikom "prodajnog FLERTA".
                        Dosta sam tupio
                        Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• AreOut
                          CBC Senator XXL
                          • 22.07.2006
                          • 590
                          • Zabjelo

Bas me zanima kako se 2,5 tone zaustavlja sa 330 km/h
                          http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• overspeed
                            CBC Senator XXL
                            • 24.05.2005
                            • 2779
                            • Kosovska Mitrovica

Sa 420/356 mm (F/R) diskovima, koji su apsolutni rekord u automobilskoj industriji automobila danas, barem u toj klasi, ne verujem da ima vecih problema... =]

Tim pre shto je veshanje na ovom modelu dodatno modificirano a i Pirelli je angazhovan da napravi poseban set guma i specijalno ih prilagodi za ovaj model.

Josh jedan mali podatak: za ubrzanje od 80-120 km/h treba mu ravno 3 sekunde
                            http://www.bmw.tv

Comment

• Skyline GT-R
                              CBC Senator XXL
                              • 13.02.2005
                              • 806
                              • Chicago - My Kind Of Town

Mnogo...tj. nista respectabilno.Znam, ima 2.5t....bez obzira....3 secunde od 80-120km\h nije nista posebno.

Comment

• TurboCharger
                                CBC Veteran
                                • 30.05.2007
                                • 153
                                • BG, Resnik

Originally posted by zverko
                                a sto si se ti prepoznao u toj prici???
                                kapiram ja tvoje misljenje ali provozaj se u istom pa ces videti da si u zabludi. recimo, imas dva kom svakodnevno parkirana na topcideru ispred lokala caffe caffe pa animairaj cicu koja vozi onog bordo da ti da krug ili da te provoza doduse slabja varijanta 560ks
                                U jbt, dobro si mi rek'o....

Javljam sta je bilo ako me pre toga ne upuca neko...

Comment

Working...
                                X