Iskreno ne kapiram sta fali dizelu,ima da bude ko metak, plus, Audi vec dve godine dobija Le Mans sa dizel motorom pa ne vidim da se neko zalio....
Hallo, pa i dan danas kad oces da ti imas cool benznsli motor nije dovoljan, trazi se metanol
Sad da mi neko kaze da ce da uziva u sirovoj snazi, bez razmisljanja, ovaj R8 sa motorom koji sagoreva diesel (razlika prema benzincima koji se pokrecu eksplozijom) , mogu mu samo reci, uzivaj u "osecaju"
Sve oko auta se vrti kao i oko muzike, postoji muzika za dusu, i ostala.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Ponovimo još jednom,
srce u junaka je V12 TDI dizelski motor koji razvija 500 KS i 1.000 Nm, a može da potera R8 do 100 km/h za 4,2 sekundi.
Osim maksimalne brzine od 300 km/h neke će zanimati i potrošnja goriva oko desetak litara.
Serijska proizvodnja supersportskog dizelaša nije isključena.
Ukoliko se nađe dobre volje automobil bi na asvaltu mogao biti već polovinm 2009. godine.
ne smejemo se mi...mi smo jedan ozbiljan edukativni forum,i kada se pojavi ovakva fotka dizel motora gde je pokazano da moze da vrti 9000 o-min,onda najmanje sto mozemo da uradimo je da se nasalimo.
sam motor iz R10 ne moze vise od nekih 5000o-min da izvrti...
@nebojsar4
sto se tice LeMan takmicenja ,da li ti je poznat detalj da pre nego sto je audi usao u takmicenje ,promenuta je regulativa u samu korist audija jer se znalo sa cime ulazi.o cemu se radi:
ogranicenja po motoru su sledeca-
NA motor-6000ccm
turbo benzinac-4000ccm
turbodizel-5500ccm
sada sedi i razmisli i seti se zasto je sve trke audi dobijao...
samo da se neke stvari razjasne...motor je odlican,ali isto toliko im je novo pravilo islo na ruku,koliko namerno koliko slucajno
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
A koji moj ce mu obrtomjer do 9000rpm?
Podsjeca me to na obrtomjer u C5 HDi koji je do 7000rpm i nema red-line. Mislim...
Pogledaj datum na info displeju, to je neko stavio sliku obrtomjera benzinskog R8...
mikimazda nemoj umanjivati pobjede Audija nekim pravilima. Mozda si slucajno smetnuo sa uma sta je Audi R8 sa benzinskim motorom radio u LeMansu, par godina prije nego je stigao R10. Mislim da je inzinjerima Audijevog sportskog tima postalo dosadno takmiciti sa sobom, pa su zbog toga uveli dizel motore u LeMans, kako bi povecali uzbudjenje, ali i malo unaprijedili sebe.
U pravu si, R8 nije imao konkurenciju, isto kao i R10. Ali ne zato sto je Audi ovladao nedostiznom tehnikom, vec zato sto su mnogi vazni igraci pobegli odatle iz razloga materijalne neisplativosti.
Odavno sazvakana i poznata prica.
Nema potrebe toliko dizati u nebesa pobede koje su, iz drugih razloga, sasvim ocekivane. Ne pljujem audi, ili nesto slicno, da to ne pomislis i krenes u napad.
Comment