Kao sto imamo temu o novim muscle cars, ajde da imamo temu i o ostalim novim Americkim vozilima.
Dnevne vesti
Collapse
X
-
Tuzan dan za Mercury... ugasen je poslednji solo diler a Ford smanjuje reklamiranje ovog brenda...
Sve je realnije da do 2012 necemo imati vise mercury....
http://www.leftlanenews.com/last-stand- ... y-ads.html
Comment
-
-
I meni se cini da je Mercury gotov. Jos od Milan koji je predstavljen prosle godine, bas nista novo nismo videli od Mercurya (ni serijski model ni koncept), mada su Montego i Mariner dobili promene u dizajnu.
Ali isto mislim da Ford gresi jer Mercury, iako ne donosi preterano veliku prodaju, ipak je dosta jeftin za proizvodnju jer je u sustini Ford sa minimalnim izmenama.
Comment
-
-
koliko se ja secam, prvi mustang je bio 289 Coupe a ne 260 Convertible... mada ako je VIN broj tacan ( 5F08F100001 ), onda je u pitanju cabrio...
mada, nalazio sam i ovaj broj 5F07D100001, sto je beli kupe sa 289 motorom....
Koliko se ja secam price, prvi mustang je promenio nekoliko vlasnika, malo je bio u kanadi i konstantno je vozen svo ovo vreme. jedan od vlasnika je bio pilot
( odatle i prica o kupeu a ne kabrioletu )
a ovako su ga gurali kad je dosao u muzej
a to je cabrio...
Anyway....grea piece of American history and muscle cars movment...Jel se zna ko ga je kupio i zasto ga je Henry Ford Muzej prodao???
Comment
-
Comment