loš dan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

loš dan

Prvo pitanje: Je li naš MUP umrežen sa parking servisom ?
    da li sam se danas izradio? Slušajte moju tužnu sudbinu: Danas sam pošao da registrujem auto, pošto je istekla registracija. Tamo gde radim tehnički pregled đavo mi ne da mira i pripitam da li su možda kazne za parking ( koje ja bacam) u nekoj vezi sa podacima u MUP-u. Kad ona devojka reče jesu, prvo platite pa dodjite. I odem ja u Starine Novaka, uzdrhtao, žena mi izbaci listing, kad ono 26.000dinara bilo je tu svega u zadnjih godinu i po dana, troškovi tužbi, koje ja nikad nisam dobio, a imao sam običaj da opomene sa stakla bacam. I šta ću, platim, i sednem od muke na piće u kafić. Kad sam završio polazim kući, zakačim nervozan ivičnjak i iscepam gumu, novu, od 140 e. Dalje, da je promenim ne mogu jer je bila divljački zašrafljena pištoljem, a ključ fabrički se iskrivi od pritiska. Onda u taxi, kući popriručne improvizovane alatke sa kojima nisam znao da li da odvijem točak ili da razbijem auto, i konačno namestih točak. Sad , da li je to moj loš dan? Vozim nereg auto bez rezervnog točka , a za iznos štete mogao sam da kupim renoa 4 ili tako nešto da imam za pecanje. da li ste imali sličnih pehova? A ako mi neko kaže da parking nema veze sa registracijom, tek ću se onda ubiti
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Platio si samo zato sto si poverovao na rec zeni sa tehnickog?

Ajde da vidimo sta kaze MUP, pa da znam sta JA da radim, mene ceka ista stvar za mesec dana.
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

ne mozes da registrujes ako imas neizmirene kazne za parking.

btw, 140e za reno 4? gde?
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• miroslavm
        CBC Senator
        • 13.02.2007
        • 208
        • Beograd, Zvezdara

Nisi razumeo- kazna od 26000 plus gume u paru za moj auto ( ne reno) , izadje cifra od oko 600 a reno je primer, može i kec ili tako nešto staro za pijacu i pecanje kao drugi auto.
        Inače , sećam se da su nekad ucenjivali čini mi se sa porezom valjda pa je palo na ustavnom sudu

Poruku izmenio: sri98

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

troškovi tužbi,
          Pa ako postoji tuzba valjda prekrsajni sud salje na kucnu adresu nesto. Kako uopste da dokazes da si u pravu ako uopste i nije bilo sudjenja.
          Jedino ako postoji neka veza MUP i javnih preduzeca za koju ne znamo...

Comment

• djukic
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2005
            • 2526
            • Beograd

otkad to vazi za parking?
            https://t.me/pump_upp

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

U ovoj drzavi me vise nista nemoze iznenaditi.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

ne mozes da registrujes ako imas neizmirene kazne za parking.
                @RANK
                Odakle ti to?

Bolje da se @miroslavm pojede od muke nego da svi na****mo...

Comment

• miroslavm
                  CBC Senator
                  • 13.02.2007
                  • 208
                  • Beograd, Zvezdara

ja sam se i pojeo i naj..... Ali možda važi samo za bgd, vidim ti si iz Nisha. <pretpostavljam da nije neki propis u pitanju nego interno pandursko uputstvo. Gledao sam na netu šta treba za reg, a kad se ne može registrovati i nema nigde parking, telefonski računi itd. Moje kazne su gradjanski dug prema javnom preduzeću pa nek me gone sudski a ne ovako, totalno je bez veze. jel ima neko na forumu da tamo radi? BTW to mi reče i službenica iz parking servisa gledajući pare u mojim drhtavim rukama

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

upravo tako- javno preduzece. Kao komunalno. Ako ne platis mogu da ti ne istresu kantu, a ako te tuze, na sud , pa kom opanci....
                    Upravo zbog takvih stvari mi nije jasno kako pauk nosi ako ne platis parking, a parkiranje je DOZVOLJENO.
                    U Nishu su paukovi bili dugo vlasnistvo javnoh komunalnog, a sad su u vlasnistvu parking servisa !!! Sve lici na neku zaveru.
                    K'o u nekom Orvelovom romanu...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Već je bilo puno reči o tome, kako mogu da ti uzmu i zadrže auto i ako imaš i ako nemaš neplaćenih parking kazni, zato nemojte širiti priču.

Nije mi jasno šta je problem poslati jedan SMS, i ako, bar u NS, postoje još 4 načina da platiš parking, a ovim bizMismenima što uopšte ne plaćaju i treba nositi kola (obićno imaju najviše neplaćenih opomena), kad prođe dva sata u crvenoj zoni pauk ima pravo da te skloni, a ako nisi platio onda oni neznaju koliko si dugo ti tu i treba odmah da te nose, jedino tako zonski sistem može da funkcioniše.

Moj interes u celoj priči je slobodno parking mesto u strogom centru ~3 puta mesečno, za sve ostale posete centru ima garaža/parking sa neograničenim ostajanjem ili parking mesto u plavoj zoni.
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• miroslavm
                        CBC Senator
                        • 13.02.2007
                        • 208
                        • Beograd, Zvezdara

E sad, malo si se zaneo sa tom pričom. Ne znamkako je u NS, ali moje kazne sam napakovao na sledeći način. Nisam bizMismen ali radim u kancelariji u drugoj zoni. Preklinjao sam nadležne da mi daju pretplatnu kartu koliko god da košta ali ne može jer nisam vlasnik prostora već samo zakupac. Dakle tu može samo dva sata koje redovno plaćam i onda se vozam pola sata pa ponovo. Ali, kad mi dodje stranka od koje živim ja ne mogu da kažem sedi ti sad ovde pola sata dok se ja ne vratim. I ne prodje pet minuta revnosni mali parking majstor koji se nekad prodavao za par desetina dindži zalepi kaznu. Garaža pored palate pravde ima pedesetak mesta koja su pre podne zauzeta i ja nemam izlaza. Tako nastaju moje kazne. Platio bih parking koliko god treba , ali baš me interesuje otkud pravo jednom preduzeću da iz baze podataka MUP-a vadi moje lične podatke kao što je adresa? kad bih ja nekog hteo da tužim pa odem u MUP da mu tražim adresu oduvali bi me. Inače plaćam uvek pre ograničenja. I otkud pravo MUP-u da zaviruje šta kome dugujem i zato da ne obavlja svoj posao?

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

podrzavam za parking oko palate pravde, moje resenje je da skinem tablice pa neka pise ako moze.. kad ja ne mogu isped svoje radnje za koju placam zakup parkirati i ako nemam obezbedjen parking, zasto bih ja placao neke tamo kazne? nemam ja vremena za njih a ni oni za mene pa kad vide auto bez tablica, jasno im je o cemu se radi, samo obidje i produzi bez zadrzavanja

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

ne znam kako ti nisu odneli auto jer kada naidju na auto bez tablica odmah zovu pauk...
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

u savskoj bi pauk napravio za 5 minuta guzvu koja se ne bi rascistila 1 sat... a mislim da cak moraju da zovu onog komunalca, ne moze klasican pauk, sve u svemu nisam imao problema

Comment

Working...
                              X