loš dan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

pitanje je bilo da li se proverava ili ne, a ne da li je po zakonu,ustavu,zenevskoj konvenciji i sl. a odgovor je da se u bg proverava. dakle to je opste pravilo.
    sa druge strane, steta i kazna nisu isto. steta se desila bez tvoje volje, a prekrsaje si svojom voljom napravio, pa iz njih proisticu kazne. resenje je da zakupis poslovni prostor sa parking mestom, ja sam tako uradio, nemam problema.
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• djukic
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2005
      • 2526
      • Beograd

Ja placam parking. Ali jednom kod hrama, greskom sam ukucao tablice Berlinga kog stalno vozim a taj dan sam parkirao lagunu koju gotovo i nevozim. Naravno platio sam a i dobio kaznu. E onda sam zvao korisnicki servis, objasnio se s njima posto se oba automobila vode na istoj adresi i moje su vlasnistvo. Lik mi je rekao da je sve sredjeno i da neplatim kaznu ali... Posle par meseci stigla je neka opomena koju nisam naravno platio...
      https://t.me/pump_upp

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

I logicno je da ti stigne opomena i da ti ne oproste. kako mogu da znaju da u isato vreme i Berlingo nije bio u istoj zoni?
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

Pa rek'o im je !!! A oni su rekli OK. E sad sto ljudi u park.servisu ne komuniciraju medjusobno - e to neko mora da plati !! @djukic , naprimer
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• bruno
            CBC Veteran
            • 22.03.2006
            • 146
            • Beograd

ja sam tako platio za yuga koji sam vozio u to vreme a otiso u grad astrom. medjutim nasao sam lika koji je radio na ulici, objasnio mu da sam pogresio, pokazao mu obe saobracajne (koje su slucajno bile kod mene) i on mi je rekao samo da odem u parking servis sa obe saobracajne i ispricam istu pricu. na salteru za reklamacije su to sve lepo zapisali, isfotokopirali i nisam morao nista da platim. i nije bilo ni opomene posle. secam se da sam bas bio zadovoljan kako im radi sistem u tom trenutku
            Naši ...
            Kako znaš ?
            Rečnik im poznajem ...

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

a imao sam običaj da opomene sa stakla bacam
              nezgodno je kada ti se sve dogodi u istom danu.
              ovo gore, nije baš dobar običaja da se zanemaruju obaveze.

bte, nisu to opomene već rešenja- kazne koje su izvršne sa datim rokom plaćanja.
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• miroslavm
                CBC Senator
                • 13.02.2007
                • 208
                • Beograd, Zvezdara

Originally posted by sw.brick
                a imao sam običaj da opomene sa stakla bacam
                nezgodno je kada ti se sve dogodi u istom danu.
                ovo gore, nije baš dobar običaja da se zanemaruju obaveze.

bte, nisu to opomene već rešenja- kazne koje su izvršne sa datim rokom plaćanja.
                Priznajem da sam dužan ono što sam dužan. Istraumirao me loš dan. Možda sam ja hteo prvo da registrujem kola pa onda da platim? Ali sve ukupno , guma me dokrajčila. dakle , plaćajte parking da ne prodjete kao ja.

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ni ja ne podržavam način kako je regulisano duže parkiranje u gradu, ali nažalost ne pitam se već je harač ekipa aktivna u punom smislu.
                  ja sam nedano registrovao auto, i 7 (sedam) puta sam stajao u redovima u pokušajima da registrujem.

desilo se i da kao "padne sistem" na nivou celog Beograda.

tražio šefa policije za upravni postupak, zaključana kancelarija pre podne u sred radnog vremena !

u policiji totalni haos, agencije idu van svakog reda, ne zna se ni ko je agencija, policajci u uniformi takodje registruju vozila....sve u svemu ne pamtim da je u Beogradu ovako katastrofalno stanje bilo u zadnjih 20tak godina uključujući i crne 90te.

zaista mi nije jasno otkuda tolike gužve, i toliko haosa na sve strane.

naravno pare su uzeli ne trepnuvši, blizu 40 komada za uslugu adminstriacije koja je na nivou veoma zaostale afričke zemlje pre 25 godina.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• RaiKkonen911
                    CBC Član
                    • 19.03.2008
                    • 32
                    • Zemun

A agencije su posebna prica. Toliko neznanja i javasluka na jednom mestu je stvarno nenormalno. Za svoj problem tj pisljivi prenos i registraciju legalnog auta sam usput svratio do 5 agencija i 5 puta sam dobio potpuno razlicite informacije. Stekao sam utisak da oni ljudi koji ne zele da prodaju na pijaci, trafici ili rade za kopir aparatom mrtvi ladni posle kursa od pola sata otvaraju/ bivaju zaposljeni u agencijama za prenos, osiguranje, registraciju.
                    Ja sam srecom uspeo preko prijatelja da nadjem par vrlo finih osoba koje gore navedeno nadoknadjuju radom i ljubaznoscu.

Comment

• deki-ascona
                      Bio nam je drug! RIP
                      • 10.04.2007
                      • 2118
                      • NI , Trosharina

I na kraju ne saznasmo da li samo u BG treba izmiriti parking kazne.

Za 20-ak dana javicu kako stoje stvari u NI u vezi toga (istice registracija)

Comment

• RANK
                        CBC Senator XXL
                        • 28.02.2007
                        • 1635
                        • Beograd
                        • FIAT MAREA WEEKEND 1

@deki-askona
                        Originally posted by RANK
                        ne mozes da registrujes ako imas neizmirene kazne za parking.
                        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Superbird
                          CBC Senator XXL
                          • 06.02.2006
                          • 384
                          • Sabac ---> Novi Sad
                          • Audi 100 Typ 43

A kad smo vec kod tog placanja parkinga... Sta bi bilo kad bih na auto stavio neke leve tablice? Pitam onako, Sabac poznajem dovoljno da izbegnem zone, a kad jednom u sto godina odem u BG autom, drzim se podalje od centra

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

@RANK

Danas sam uspesno produzio registraciju sa dve neplacene kazne , poslate postom uredno na moju adresu.

Jos nesto sam saznao od komsije Pede, saobracajca : pauk ne moze da dejstvuje bez prisustva saobracajca, tako da pauk (vozilo) park.servisa cak i kad bi htelo da odnese neplatisu koji stoji ceo dan NE MOZE jer saobracajac nece da nosi vozilo koje je parkirano na mestu koje je obelezeno kao parking. Prosto im nije u opisu radnog mesta. Jos mi je rekao da je bilo zahteva iz JKP , ali da ih je niska saobracajna oladila i naterala ih da upotrebe druge metode naplate, sud npr.

Verovatno nije svuda tako, ali u NI - eto informacije iz prve ruke.

P.S.

~ 19000 din. + flasa vinjaka da ne gledaju u bocu u gepeku. Mnogo bre, kume...

Comment

Working...
                            X