Lexus look za BJ
Collapse
X
-
ma pusti gileta ja nadjoh ovo pa rekoh da vidim kako bi bilo, bas cu se sad zalecem da kupujemfotoshop je majka, ali mi nije ispalo da se bas odusevim nesto mi fali, mozda sam dizajn auta nije za ovakve farove.
I gile btw ova moja guzana jako lici na astru opel bas sa svetlima i zadnjim krajem pa sam ja htero da pobegnem od opelaI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Ovde se vidi kako stoji u orginalu i nije lose
lose je sto izgeda mora da se razbusuje plastika jer ne odgovaraju promeri za sijalice a velike su sanse da nesto biiip i ode sve u biip biiip biiipI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Gile gile nikad ti u ameriku otici neces....
i opet polemises o ukusu a o tome se ne raspravlja.Pitanje je da li vam se lexus na mazdi svidja ili ne i ako ne zasto ali ne u smislu meni je ovo odvratno jer to nije razlog nego licno misljenje.
Ne mislis li da je lexus imao neke dizajnere i slicne likove da urade predlog izgleda pre nego se odlucio na ovakve stopaljke?
I zasto da ovo ostane rezervisano za lexus?
Vidim da volis spartansku opremu ali po tome bi svaki proizvodjac imao jedan model jer ostalo je nepotrebno saranje.
Meni licno led stopaljke kod poslednjih generacija automobila ne izgledaju bog zna sta, but who care,kapishi?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Lexus štopovi imaju smisla samo na Lexusu, zato što su Lexus... Jedini auto na kom mi se još iole sviđa kako to stoji je Clio Mk2. Jednostavno mnogo vizuelno odudara od linije auta i smešno je na kraju krajeva, vidi se iz aviona da to jednostavno nije to. Doduše, to je moje poimanje estetike, ne mora da znači da sam u pravu, verovatno i nisam pošto se ti Lexus style štopovi prodaju kao mutavi. Delimo mišljenje što se LED štopova tiče.
Comment
-
Comment