Originally posted by DarkoBG
Za ljubitelje Opel-a -TESTIRANJE!
Collapse
X
-
boost veorvatno si ti toliko dobro prokljuvio mentalitet koji su zapadnjaci uspeli ovde da pokupe, da si 100% u pravu
u oglasu u dnevnoj stampi (a gde sam i saznao) direktno je potpisan GM, i njihova South East Europe direkcija tako da sam ja ocekivao vise s obzirom da je VAG uveo slicnu praksu, da Opel bas i ne stoji sjajno sa prodajnim rezultatima na ovom trzistu, da je GM izasao iz braka sa Fiatom i da trazi nova trzista, da je GM cak otvorio svoju firmu u BG....i shodno tome (pogresno ocito) sam procenio da je ozbiljan pristup u igri.
ionako bi me jedino Signum zanimao potencijalno, svi ostali modeli osim mozda Vectre Karavan su premali za moje potrebe.
na bazi Signuma je napravljena nova Alfa 159 i Fiat Croma (Large) a odavno nisam boravio u nekom italo nemackom autu tog kalibra.
no nema veze, nisam bez auta, a bez tog iskustva mogu da prezivim)
volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
I ja sam se jos davno prijavio, jer vozim vec dva Opela i kupio bih i Vectru C diesel naravno, ali nema odgovora. Onda je u opciji bila i ova Vectra, ne znam zasto tvrdite da je sada nema u ponudi.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
-
Ne znam covece dal da se prijavim telefonom,ono na onom flayeru ima i telefon za prijavljivanje.
Inace plasim se da smo pogresili ako smo kao godiste uneli pravo,posto ipak smo klinci da bi uzeli nov auto(mislim verovatno imaju gomilu prijavljenih izmedju 20-25 godina,a znamo da ta kategorija uglavnom nema novca za nov auto,imaju njihovi roditelji ali ne i oni licno).
Mislio sam zato da prijavim svoju kevu,medjutim ona nije vozac,a ne znam da li bi onda ja mogao da uopste vozim taj auto,tj.preuzmem umesto nje.
Comment
-
-
A u koju grupu onda spadam ja, kada sam '77 godiste?
Ma nije to u pitanju. Prijavio se jedan moj ortak, jedan od jacih i dobro poznatih mendzera iz jos poznatije firme, za isti dan kad i ja. Cisto da vidimo sta je bitnije. Da li je bitno ako si faca ili radis privatni biznis. I jos se kladili, a ono obojicu nisu zvali. Haha
Pa njegova plata je tolika da on Vectru u fulu moze da kupi za sestomesecnu platu.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Wiz je isto prijavljen za sutra, videcemo da li su njega zvali, reci ce nam valjda Ljubomoran
par starijih ljudi koji su se prijavili i nisu dobili nikakav odgovor.
Starijih,mislis da je to validan kriterijum
Comment
-
-
Juce sam dobio informacije iz "prve ruke"
Podrucje nisha i juzne srbijeoseduju samo Astru Classic G 1.4
Astra H je nestala bez traga
Cak sam i Vectru vidjao ali nisam siguran da je bila za test
Ponudjeno mi je da se prijavim za Astru G (Odbio)
Ponudjeno mi je da me prijave za Bg (Signum,Astra H) odbio takodje
Inace prica se da je ogromno interesovanje pa zato nemogu svi da stignu na red,na moju opasku da nabave vishe kola,naisao sam na zid cutanja
Comment
-
Comment