Pa cekaj sta kazu,jel ce da zovu svakog ili ne?
Za ljubitelje Opel-a -TESTIRANJE!
Collapse
X
-
Lazu. Komnenovic i Autopromet imaju test Vectru i ona se nudila na pocetku ali vidim toga vise nema. Gomila ljudi je odbijena zbog navodno lose popunjenog upitnika ili biranja vozila koje nije u ponudi. Jako bezobrazno od njih. Inace kao sto rekoh medju prvima sam se prijavio i niko me nije cak ni kontaktirao. Inace:
Vozila koja su na raspolaganju su:
Ćircom
Combo 1.3 CDTI
Vivaro 1.9 CDTI
Vivaro Tour 2.5 D
Total
Corsa 1.0
Classic 1.4
Čatalov
Astra H 1.6
Komnenović
Astra H Caravan 1.9CDTI
Meriva 1.7 CDTI
Autopromet
Classic 1.4
Classic 1.4 5 door
Classic 1.7Di caravan
Combo 1.3 CDTI
Vivaro 1.9 CDTI
Astra H 1.6
Mirkos
Classic 1.4
Combo 1.3CDTI
Interauto
Astra H 1.6
Vivaro 1.9CDTI
Nišauto
Classic 1.4
AC Brajić
Corsa 1.0
Trend Car
Astra H 1.6
Corsa 1.2
West Invest
Classic 1.7 Di
Corsa 1.3 CDTI
Astra H 1.7 CDTI
Beoauto
Classic 1.4
Astra H 1.6
Corsa 1.2
Comment
-
-
Wiz nemoj da se nerviras.
Ja sam se prijavio pre mesec dana, a juce sam vozio Astru H, COSMO 1.6 XEP. Trazio sam taj auto ali na tri dana, medjutim kad su me zvali rekli su da moze samo jedan dan od 12 do 17 casova. Kada sam dosao kod Catalova u Novom Sadu onda nije bilo od 12 do 17 nego samo do 14.30 ( sat i po ) uz obrazlozenje da imaju zakazanu drugu voznju od 15casova!!!
Mozes misliti kakva je to test voznja od 1.5 casova popodne u spicu.
Za to vreme sam uspeo da se provozam do Beceja i nazad, to je nekih 100 km.
Usput me je zaustavila policija zbog prekoracenja brzine ( dozvoljeno 60 - vozio 85 ) pa su hteli da mi naplate kaznu od 1500 din. Posle kraceg ubedjivanja nahranio sam kerove sa 500 din i nastavio voznju.
O Astri sve pohvale ( a sta drugo ? ), za eksterijer i pogotovo za enterijer. Pored dosta opreme ( podesavanje volana, sedista, retrovizora, podizaci, klima, ... ) moju paznju je privukao odlican izgled i zvuk muzickog uredjaja koji je standardna oprema.
Auto odlicno ide iako u odnosu na moju Astru G 1.8 ( sa pogonom na gas )ima manje snage pogotovo u nekim srednji obrtajima od 2500 - 3500.
Iako je odlican auto oni koji nisu pozvani na test nece puno izgubiti, ni ja ne bi isao da sam znao koliko ce to kratko da traje.Astra G 1.8 16V sportive
Comment
-
-
Originally posted by DarkoBGJeste. Ako je neka druga marka dobijes besplatno pranje a ako je Opel pranje + pregled auta + popravka(samo cene delova ruke su dzabe).
I ovo davanje na 1.5 sat je sramota,od 3 dana na 1.5 sat,ja bih namerno zakasnio
Salonsko radno osoblje totalni neznalci,sta sve GM uposljava ovde kod nas :x :x
Comment
-
-
Kontaktirali su me iz Totala da bi mi rekli da nemaju na testu Astru H nego samo Astru classic i da ne mogu da urade zamenu testa za tu astru. Cak sam ih ja i zamolio da dobijem na test classic model ali me je gospodin odbio rekavsi da ne sme to da uradi a i da ne vredi da se ponovo prijavljujem jer ih toliko ima prijavljenih da necu doci na red. Rekao mi je da mogu slobodno da dodjem u salon da pogledam kakvih vozila ima, mislim strasno
Comment
-
Comment