Dvokomponentni lepak i treba da bude, to je prava stvar. Retrovizori su nam identični (BA i BJ serije).
Jesi li siguran , nemoj da bude kao samnom retrovizori za gc i gd totalno isti sem raspona rupa srafova tako da na gd mozes da stavis sa gc a na gc nemoze sa gd
Jesi li siguran , nemoj da bude kao samnom retrovizori za gc i gd totalno isti sem raspona rupa srafova tako da na gd mozes da stavis sa gc a na gc nemoze sa gd
Absolutli. 100% ,Juče sam bio kod Alexandra, imao je samo desne. Manuelni 7000, elektro 10200.
zalijepio
Otkinulo se
Definitivno nema snage, jer kada nabijam (nježno ) onaj osigurač odmah pukne
Možda sam malo pogriješio pri "pečenju"
U uputsvu stoji da na 180 stepeni treba 5 minuta
ja na 150 8 minuta
Pokušaću još jednom ali manje
NEgo, znam da sam dosadan ali znate kako je
Imao sam dosta izdataka za auto zadnjih mjeseci pa mi se ne daje 200 eura za retrovizor
Da li postoji mogućnost da se kupi samo "plastika"?? Znači bez motora i stakla? Gile?
Imao sam dosta izdataka za auto zadnjih mjeseci pa mi se ne daje 200 eura za retrovizor
Ajde pričaj mi malo o tome. Puko sam 1500€ na auto u zadnjih 6 meseci, a uzeo sam ga u super stanju, i onda je počelo kod mene jedno po jedno, posle 5k km... A da me startuje neka ****ta plavuša i da želi BDSM orgije sa mnom to nema leba da se desi.
Originally posted by Goranp
Da li postoji mogućnost da se kupi samo "plastika"?? Znači bez motora i stakla? Gile?
No way Jose. Samo ceo. Sutra ću da skočim do Dekija otpadara, trebaju meni neke sitnice pa ću da ti vidim da li su ostali retrovizori od jedne BA...
Comment