Zna li iko - Hidro-podizaci 1.6 16v = 1.8 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Golub.BG
    CBC Veteran
    • 04.02.2007
    • 103
    • Beograd

Zna li iko - Hidro-podizaci 1.6 16v = 1.8 16v

Hocu da kupim hidro podizace, ima na ebay 16 komada polovni ali od 1.6l B6-Motor. Zna li iko dali odgovaraju za moju 1.8 DOHC?

Hvala.
  • UkiMazda
    CBC Senator XXL
    • 16.11.2007
    • 444
    • Beograd
    • Alfa 156 2.0TS

Ne znam da li odgovaraju, to ce ti najpre Vocko reci, ja mislim da ima veze zato sto je tvoja DOHC a ova je SOHC,ne znam.Ako te zanima, stavio sam broj telefona lika iz Sapca u temi "servisi i otpadi", on sigurno ima sve sto te zanima, cuj se sa njim, verovatno moze da ti posalje il kako vec ako ti to na ebay-u ne odgovara.

Comment

• gille
      CBC Senator XXL
      • 24.09.2006
      • 593
      • Belgrado

Ne odgovaraju, nisu isti. Obavezno vidi kod Dekija u Vinogradskoj, mislim da on ima.

Comment

• UkiMazda
        CBC Senator XXL
        • 16.11.2007
        • 444
        • Beograd
        • Alfa 156 2.0TS

I ja mislim da je razlicito, ipak je to B6 motor, a kod tebe je BP ako se ne varam.
        @Gile
        Otkad ti vozis lantis?Zar nije bila begejka bela?Il sam se ja nesto istripovao...

Comment

• gille
          CBC Senator XXL
          • 24.09.2006
          • 593
          • Belgrado

BG je prošle godine nastradala pod gradskim busom u NS i postala je deo istorije, tako da je sad BA u opticaju.

Comment

• Golub.BG
            CBC Veteran
            • 04.02.2007
            • 103
            • Beograd

Hvala drugari na odgovoru, zvekece mi po koji hidro podizac a vidim da ovi na Ebay su dosta jeftini tj. jos niko ih nije licitirao, ali nista od toga....

Comment

Working...
            X