Originally posted by r1cer
Jesu li i kod vas u Srbiji poludili za..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jeste li videli mini hummer na festivalu u Canu mali radi na struju i nema zime za benzin i ostala ugljovodonicna goriva.
http://ushuaia-terre.tf1.fr/ushuaia-ter ... ique-.html
Comment
-
-
Originally posted by Bane®Verujem da su spomenuti likovi tebi idoli, ali treba da znaš da nisu oni svima uzori...
Okarakterisao si grupu ljudi koja vozi skupe suvove i ide na piće na obilićev venac, to je malo kompleksaški sa tvoje strane, nebitno da li su neki od tih ljudi ćelavci kojima je to najlepša stvar u životu.
Ja ne mislim da je svako ko ne kupi volvo xc90 degenerisan. Da kupujem suv do 60k eura uzeo bih tojotu land cruiser a ne volva. Da mi je veći budžet uzeo bih nešto skuplje, što je i normalno. Al to je sve hipotetički jer ja u startu ne bih uzimao suv(+mi i pare fale).
Comment
-
-
Poenta moje priče jeste da namena tih automobila nije uopšte da se u njima izgleda opasno i tobože sigurno i da se parkiraš tik uz baštu kafića, nego da u njemu voziš mnogo dece, prtljaga, opreme i koje čega.
Pogledaj malo bolje vlasnike SUVova (čast izuzecima). Većina njih nemaju ukusa kako po pitanju frizure i oblačenja, tako i po pitanju naočara, satova. Logično je da takvi ljudi nemaju ukusa da izaberu auto. Pa umesto da pazare Porsche Boxter, Alfu Spider ili Hondu S2000, automobile za koje možeš da kažeš da su dobri da se parkiraju uz bašticu nekog kafića, oni dolaze sa omanjim kamionima, običnom optočenim u odvratni hrom.
Ja sam van Srbije SUVove viđao uvek pune ili nečega ili nekoga. Kod nas je to obično kratko ošišan tip u uskoj beloj ili crnoj majici s jednom rukom na volanu, a drugom na mobilnom telefonu i nekim bezveznim naočarima. Dok unutra zvrji prazna garsonjera.
Poenta moje priče je od početka do kraja ostala ista - neukus.
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerBane, meni nije jasno sto tebi to smeta.
Ajde da ide nekako tebi na stetu i razumeo bih, ali ovako stvarno ne kapiram.
Ovako samo hromirani Tuarezi, Kajeni i Q7 (novi X5 ispade lepotan među njima). Iz satelita se vidi da smo ciganija. To je sve što hoću da kažem.
Comment
-
-
Ih bre Bane stvarno si kompleksas,sta tebe boli uvo ko za sta koristi svoj auto,pa uz sve to jos si nasao da komentarises da su ljudi sa ukusom samo oni kojima se svidja range rover,to bi bilo isto kao da ja kazem da svi ljudi koji ne voze Alfu nemaju ukusa(sto je donekle tacno)...
Da imam neki od pomenutih SUV-a tovario bih ga samo dobrim ribama, a za sve ostalo sto treba kupio bih jedan S-Max i reseno sve...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
Comment
-
-
Originally posted by spanjeliIh bre Bane stvarno si kompleksas,sta tebe boli uvo ko za sta koristi svoj auto,pa uz sve to jos si nasao da komentarises da su ljudi sa ukusom samo oni kojima se svidja range rover,to bi bilo isto kao da ja kazem da svi ljudi koji ne voze Alfu nemaju ukusa(sto je donekle tacno)...
Da imam neki od pomenutih SUV-a tovario bih ga samo dobrim ribama, a za sve ostalo sto treba kupio bih jedan S-Max i reseno sve...
Vidi, ovo je automobilski forum, ne dolazim ovde da se zezam - pričam o automobilima.
A tvoji lični problemi, u vidu potrebe za SUVom da bi muvao kojekakav kafićski otpad od devojaka, koje prilaze bilo kom autu što ima hrom na sebi, mislim da stvarno ne interesuju nikoga sa ovog foruma.
Comment
-
-
Nedostatak testosterona ne moze da se nadoknadi nikakvim autom niti bilo cim materijalnim.
Ljudi su pre svega SEBICNI. Ja bi voleo da vidim jedan Hummer ili nesto slicno PUN drustva a ne nekog samog kao taksistu koji izigrava upravo to sto i jeste jadnog USAMLJENOG coveka.
E, sad. Zasto je to tako?
Ja zaista ne bi da komentarisem da li je vaznije sta neko jeste ili sta ima a vazna su oba realno.
Nedostatak ukusa ili stila je nesto sasvim drugo i ne treba ocekivati od prosecnih ljudi da imaju izgradjen stav o tome. Vecina ljudi razmisljaju TUDJIM glavama u smislu da su povodljivi jer sami nemaju ideja sto u prevodu znaci da im je svejedno. Sta drugi, to ili slicno i oni.
Ljudi idu autom u kafice jer zapravo ne znaju kuda ce tacno. Jednostavno gluvare i skitaju a i prave guzvu bez potrebe.
Normalni ljudi izlaze peske ili taksijem znaju TACNO kuda ce i uzivaju.
Comment
-
-
Originally posted by MilošJedan lik u centralnoj ima jednu H2. Super je to auto za shumadiske vukoj.ebine
I da, rado bih ga posedovao, kao sto bih rado posedovao i razne druge stvari. po meni, neukusno je dati vise od 50000eur za bilo kakav automobil, merc,audi,ili bilo koji drugi, a da li je lep ili ruzan, to je ipak subjektivna stvar.
Poruku izmenio: sri98"dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"
Comment
-
Comment