jel neko zna kojom jacinom da stegnem glavu od motora za mazdu 929HB, tip MA, 1982g.
moment kljuc
Collapse
X
-
Jedna nejasnoca: U autodati mazda 929 postoji tek od 1987?
Koji je motor 2.2 ili 3.0
za 2.2
etapa 1: 20-26Nm
etapa 2: 50-56Nm
etapa 3: 80-86Nm
za 3.0
etapa 1: 20Nm
etapa 2: 90 stepeni
etapa 3: 90 stepeniOriginally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
-
Originally posted by VockoAjde neko ko ima AutoData-u, neka pogleda i napise.
Trenutno sam na poslu, pa nemam pristup tim podacima.)
Comment
-
-
ma maz929 i maz626 do te godine imaju isti motor, a i tip motora F je identican sa MA (bar po onome sto sam gledao po internetu)
recimo prema bosch katalogu (doduse iz australie) moja maz i yugo55 do 86 godine koriste isti tip bobine a karburator od hyundai accent je potpuno ist (rupe navoi sve sve sve)
Comment
-
-
Originally posted by 929hbma maz929 i maz626 do te godine imaju isti motor, a i tip motora F je identican sa MA (bar po onome sto sam gledao po internetu)
recimo prema bosch katalogu (doduse iz australie) moja maz i yugo55 do 86 godine koriste isti tip bobine a karburator od hyundai accent je potpuno ist (rupe navoi sve sve sve)
prva i jedina etapa koja stoji u autodati 82-88nm i to redosledom kreces od sredine glav ogd gornjeg srafa , zatim donji pa levo dole od njega je 3 , a 4 je levo gore , 5 je desno dole , 6 desno gore ,7 levo dole 8 levo gore 9 desno gore i 10 desno dole , izvini sto moram ovako ali nemogu da ti izvucem sliku iz autodate (jbg kad nemam skener jer mogu samo da je stampam ) , nadam se da ces se snaci a za zupcanik anlasera video si sta sam ti rekao da radis
Comment
-
-
ma printscreen mora da hoce samo centriraj sliku na sredinu prozora postavi prozor da ije preko celog ekrana nego malo manji od desktopa i onda kliknes levim u desktop da izgubis fokus sa autodate i onda nece moci da ti blokira printscr.
Posle samo otvoris paint i paste i save as jpg i etoI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment