Prekoracenje brzine - moguce oduzimanje dozvole ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cccvlada
    CBC Početnik
    • 06.06.2008
    • 3
    • Beograd

Prekoracenje brzine - moguce oduzimanje dozvole ??

Pozdrav.

Duze vremena pratim ove forume ali nikad nista nisam pisao.

Sad se pojavio problem pa s obzirom da sam citao slicne stvari u proslosti kapiram da ima ljudi koji su ovo prosli i koji mogu da pomognu.

Pre neka 3 meseca u Jurija Gagarina gde je dozvoljeno da se ide 40km/h vozio sam 78km/h. Bilo je jos 300 automobila okolo mene, znaci mozda nisam ni ja snimljen, informacija koja je potrebna je da sam snimljen sa onim rucnim radarom, a ne onim fixnim koji mogu da snime i tablicu itd.

Poslat mi je poziv kod sudije za prekrsaje, medjutim on je stigao zakacen u ulazu, cak ga nisu ni u sanduce ubacili. I danas mi ga donosi komsija, sudjenje je juce bilo, a ja sam danas tek to video.
    Dakle nista kod postara nisam potpisao.

Moja pitanja su sledeca >

1) Da li uopste da se odazovem, tipa da odem sutra i da kazem da je poziv stigao ali ne u sanduce i da zato kasnim bla bla
    2) Kad odem kod sudije za prekrsaje, na sta da se vadim?
    3) Da li se za ovakve stvari oduzima dozvola ili cu se izvuci sa novcanom kaznom itd?

Urnisace me ako izgubim dozvolu, za tako debilan prekrsaj koji verovatno nisam ni napravio; ko zna koga su snimili, ali ne bih voleo da se sucheljavam sa policijom i da gubim vreme dokazivajuci da li sam ili nisam toliko vozio itd.

Sta mogu da ocekujem?

Unapred hvala!

Pozz,
    Vlada
  • goxee
    CBC Veteran
    • 20.03.2007
    • 119
    • Beograd, Vozdovac

Ima vec nekoliko ovakvih tema i upravo sam u jednoj od njih pisao - suocenje i drzis se toga da nisi vozio brze od recimo 55kmh (naravno ovo ne vazi ukolio te je slikao). E sad ako ti se ne ide ne suocenje onda idi i reci da si vozio toliko koliko je navedeno i cekaj presudu...
    Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• neshaoct
      Banovan
      • 18.08.2007
      • 1754
      • Beograd, Rakovica

...jedna od tih tema :
      http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... torder=asc

Comment

• cccvlada
        CBC Početnik
        • 06.06.2008
        • 3
        • Beograd

Zanima me da li da se odazovem pozivu, s obzirom da nisam dobio to u sanduche niti ista potpisao itd.

Sta ce biti ako se ne odzovem?

Thanks!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

pa ako je sudija neki bas savestan polace ti opet poziv. ako ne odes ni tad poslace ti muriju na vrata. obicno dolaze u subotu rano ujutru ili nedelju. ja ti necu dati nikakav savet ali cu ti reci jedno, kad god sam otiso i pravio se fin i bogzna kako savestan uvek sam ispao grbav i odrapili su me zesce za bilo sta. znam masu njih koji su se napravili blesavi i nikom nista. prekrsaj nije neki da bi se radila poternica za tobom tako da ces zavrsiti na dnu fijoke...
          ovakve stvari se zavrsavaju na licu mesta sa saobracajcem...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• kwisko
            CBC Veteran
            • 14.04.2008
            • 124
            • bg

Originally posted by cccvlada
            Zanima me da li da se odazovem pozivu, s obzirom da nisam dobio to u sanduche niti ista potpisao itd.

Sta ce biti ako se ne odzovem?

Thanks!
            ako se ne odazoves privesce te posle drugog poziva , a kada odes kod sudije vadi se na to da snimak radarom u dolasku ( kao sto oni i rade )po nasem zakonu ne vazi ( proveri kod advokata tako je bilo ali ljudi neznaju pa placaju ) jer po nasemzakonu ( po recima penzionisanog saobracaja ) SNIMAK RADAROM VAZI SAMO U ODLASKU ( s oprostenjem kad ti snimi guz'cu )

Comment

• bozza1979
              CBC Veteran
              • 08.01.2007
              • 112
              • Beograd

Bilo nekad...
              Od decembra 2006. nema veze to da li je u odlasku ili dolasku... Izmenjeno...

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Prosle nedelje na izlasku iz jednog sela u vojvodini zaustavi mene policija, 50m od znaka prestanka vazenja ogranicenja 60kmh, daleko od kuca...
                elem, kazem ja njemu, osl, da u napomenu stavi kako sam snimljen u dolasku, na sta se on nasmeja i kaze mi da treba cesce da citam zakon jer je to davno izmenjeno, sada moze da snima sa svih strana...
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• cccvlada
                  CBC Početnik
                  • 06.06.2008
                  • 3
                  • Beograd

Nista... Onda cekam drugi poziv. Kao gospodin covek. I vadim se da sam bio depresivan.

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

sudija te nece pitati zasto nisi bio prvi put nego gledaj ti da to eskiviras skroz...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• DTI LET
                      CBC Senator XXL
                      • 13.08.2006
                      • 374
                      • Novi BGD

Rekao bih ti da odes i da trazis suocenje,al necu zato sto treba sam da odlucis

Ja sam pre 2,3 dana dobio oslobacajucu presudu,trazio suocenje i pandur se nije pojavio...mozda sreca,ne znam...odluci sam
                      www.opelclub.rs

Comment

• simella
                        CBC Član
                        • 06.06.2008
                        • 62
                        • Beochin

Ne znam sta bi ti bilo pametno chiniti kod sudije i da li ici uopste,ali napravi ti na vreme duplikat vozachke pa ako ti presude,bice i novchano i peglanje papira,pa ti lepo odnesesh copy vozachku da pechatiraju,posle se vozash originalom,ali pazis do yaya da ne pravish sranja,da te ne bi kontrolisali pa skontali

Comment

Working...
                        X