Originally posted by TETAK
Turbopunjac - trajnost i pouzdanost?
Collapse
X
-
Originally posted by QuadrifoglioA kako nema??? Visak pritiska ispusta napolje radi stabilnijeg nadpunjenja... doduse postoje i verzije WG-a koje ga vracaju u izduvnu granu...Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
t ili T kod 40 serije ista stvar , obadva su LPT , samo je T4 FPT sa Mitsu TD04-14T
RankoK >> Izvuci glavu iz nafteAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Karakteristican zvuk kod motora je cesto definisan UPRAVO zvukom sa WGa.
Naime na kontroli WGa, sav zvuk koji izlazi iz njega je (dakle visak izduvnih gasova koji nesmeju biti upuceni kroz TuRbinu) je zvuk detonacije cilindra.
Nepostoji WG koji vrava u izduvnu granu vec postoje WG koji su posebni a ne integrisani sa turbinom, i kroz njih zaobilaze izduvni gasovi samu turbinu. Takve konstrukcije obicno imaju VECI protok te zvuk iz takvih malo rezeci, npr, RS modeli malo zvuce kao traktori zbog toga.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ovde? Pazi , totalno rasterecena turbina , nema temperaturnih a ni pulsnihova. 300.000+ Km hladno.
Na kraju krajeva ovde neka takva turbinica od nekoga koji konvertira svoj na FTP nekosta vise od 100? u perfektnom stanju.
Sta je problem?Nema ga
Podatci iz prve ruke od nepopravljivih Volvo Turbo momaka
http://forum.turboperformanceclub.com/v ... 916#549916
Sta te jos zanima pa da pitamAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Tetak:
TD04 serija turba je sami CORE ili kako ga zovu SRCE, dakle deo sa lezajem i sa osovinom sa turbinskim tockom.
Na njega se montira kuciste razne velicine prema velicini motora.
Npr. 5,6 ili 7cm2 otvora za izduvne gasove.
Na drugoj strani je kompresor gde se postavlja impela (turbinski tockic) u zavisnosti od nivoa pritiska i protoka koji se trazi.
Dakle ide u velicinama reda 12,13,14,15,16,18 i 19.
T na kraju znaci da je turbina sa duplim lopaticama (visoko efikasna)
E sad pazi.
Jedan 19T sa kucistem 7 gde je dakle samo otvor veci za gasove koji ce proci preko POTPUNO ISTE TURBINSKE IMPELE kao na 12T modelu, daje na VplvoR modelima pri tunngu istih do 400KS. Tada traje oko 100.000Km
A kao originalno resenje sa 240KS ima vek od 300.000km
Dakle, sa normalnim gasenjem motora i bez obzira kako ces da ga vozis na tome motoru ako ga ubijes pre 300.000Km ja ti kupujem novi , castim te
Ja vozim sa jednom od mene samog specijalno prepariranom TD04 sa 8cm2 kucistem (rucni rad- portovana 7-mica) i sa 19T kompresorom.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTKarakteristican zvuk kod motora je cesto definisan UPRAVO zvukom sa WGa.
Naime na kontroli WGa, sav zvuk koji izlazi iz njega je (dakle visak izduvnih gasova koji nesmeju biti upuceni kroz TuRbinu) je zvuk detonacije cilindra.
Nepostoji WG koji vrava u izduvnu granu vec postoje WG koji su posebni a ne integrisani sa turbinom, i kroz njih zaobilaze izduvni gasovi samu turbinu. Takve konstrukcije obicno imaju VECI protok te zvuk iz takvih malo rezeci, npr, RS modeli malo zvuce kao traktori zbog toga.
lose sam se izrazio2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Comment
-
-
Pa dobro , da nema krpmpira i kukuruza nebi bilo ni votke?
Pa opet nesto se nepalim na sirov krompir a jos manje na kukuruzAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by RankoKOriginally posted by WizRankok a sto nisi uzeo original sa DTI 2.0 motora,ja mislim da znam gde ima
ma teo sam ali trazio mi na otpadu 3000 din...neka fala...ne treba
Hmm pa nije mnogo za original i to sa instalacijom pretpostavljam,trebao si da uzmes samim tim sto bi verovatno bio postedjen oko pravljenja nosaca i ubudzivanja "neoriginalne",u svakom slucaju original je original
Comment
-
Comment