Vidim da nemamo nigde (ili ja nisam uspeo da nadjem) temu o auto otpadima za Renoe ili bar one gde mogu da se nadju Renoi. Mislim ima ali se pojavljuje tu i tamo pa reko ajd da ubacimo sve na jedno mesto. Molio bih vas da pisete iz licnog iskustva ili iz iskustva nekoga koga dobro poznajete.
Daklem da predjem na temu. Onomad sam se raspitivao za auto otpade koji su specijalizovani za Reno i nasao sam na netu neka dva u Sapcu i nekoliko ljudi mi je preporucilo cuveni auto otpad na Ledinama u Beogradu. Odem ja na Ledine i imam sta da vidim, "auto otpad" je opasan ogromnim zidovima od kamena i unutra ima celih 5 automobila. Od 10-ak stvari koje sam trazio za svog Clia uspeo sam da nadjem jedan gumeni cep koji mi je nedostajao u gepeku a drugar koji vozi Megana 1 nije nasao nista jer nemaju nijedan!
Zakljucak: cuveni ledinacki Renault auto otpad preskocite u sirokom luku
Da cujem vas.
Poruku izmenio: gordi014
Daklem da predjem na temu. Onomad sam se raspitivao za auto otpade koji su specijalizovani za Reno i nasao sam na netu neka dva u Sapcu i nekoliko ljudi mi je preporucilo cuveni auto otpad na Ledinama u Beogradu. Odem ja na Ledine i imam sta da vidim, "auto otpad" je opasan ogromnim zidovima od kamena i unutra ima celih 5 automobila. Od 10-ak stvari koje sam trazio za svog Clia uspeo sam da nadjem jedan gumeni cep koji mi je nedostajao u gepeku a drugar koji vozi Megana 1 nije nasao nista jer nemaju nijedan!
Zakljucak: cuveni ledinacki Renault auto otpad preskocite u sirokom luku

Poruku izmenio: gordi014
Comment