Go-kart za klinca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

Go-kart za klinca

Gde ima u srbiji da se uzme ovako nesto...inache klinac mladji ,David,pokazao interesovanje za go-kart voznju ,i na kraju sam ga upisao ovde u Austriji da trenira od sledece godine...dotle sam mislio da mu uzmem dole jedan manji kart i sporiji,i da se malo pocne vozati i da vidi sta kako i gde...da ne bude totalan laik kada krene da vozi sledece godine...ima li neko neke ideje-predloge?
    hvala
    miki
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

http://www.keeway.rs/gokart/index.html
    http://www.bmw.tv

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

hvala overspeed....trazim jednosed

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• skijash
        CBC Senator XXL
        • 07.09.2007
        • 1354
        • Beograd
        • wrx

Skoro sam gledao njihov katalog i nije mi baš jasno. To je bagi a ne karting...

Comment

• VR6
          CBC Senator XXL
          • 31.10.2004
          • 512
          • Sarajevo

Koliki je klinac nisi napisao?!

Potrazi neku Hondu, onu "non-trkacu" varijantu.
          Super su pouzdane...

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Naucice on to sve za dva treninga. Ne kupuj za sada nista.
            Svako vozilo brzo postaje sporo tako da....
            Valjda znas i sam?
            To ti je isto kao kad kupis spor motor da ne "pogine" negde. Pa di to moze? Ne zavisi nista od toga.
            Klinac hoce da bude "kao njegov otac" a da li je to "pametno" ili nije to niko ne zna. Nesto mora da se radi da bi se ljudi pa i deca isto osecali zivima. Sve moze biti i sasvim normalno ali i opasno. Nema pravila.
            Decu treba uciti da raspektuju svoje mogucnosti i prirodne zakone. To je dovoljno. Pitanje je samo u kom uzrastu dete moze sta od toga da shvati mada je na svu srecu bog "izmislio" strah koji sve nas stiti od "djavola" koji stalno chuchi u svima nama.
            Gle cuda, hoce da vozi go-kart a nece recimo da igra basket. Sta mislis zasto?
            Licno smatram da je uz voznju preko potrebno da se ljudi a i deca obavezno bave nekim drugim sportom zbog odrzavanja kondicije.

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

ovako....klinac ce imati u avgustu 8 godina i to je chak i malo kasno da krene sa go kartom ali eto primili ga
              inache svaki ponedeljak ,sredu i petak treniraju obojica fudbal,tako da kondicije nece nedostajati(plus sto se manji svaki dan breba sa turcima u skoli ).inache jos od malih nogu je imao vise smisla za voznju od starijeg,tako da sam par puta ga vodio sa mnom na voznje,i na kraju odluchio da pokusa..ali imace probni period pa ako nesto pokaze, uspe za to vreme,ostaje u skoli,ako ne -nikom nista

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
              X