Colovane matice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

Colovane matice

Trebaju mi za gliser 3-4 matice otprilike M6(mada vrlo lako moze ba bude i cetvrt cola, jer je to oko 6mm) ali sa colovanim korakom. Sraf ne mogu da menjam nikako, vec mi samo matica nedostaje.

Gde bi to mogao da nadjem u BGD? Naravno uvek ima opcija da odem kod nekog mehanicara koji radi americka kola, ali da li ima neka radnja koja to prodaje?
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

U neku masinsku radionicu i nek' ti naprave sirovu maticu i narezu navoj, najbrze i najlakse resenje.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• scarab26
      CBC Senator XXL
      • 27.09.2006
      • 353
      • bgd

mislis da imaju ureznice za colovni korak?

ono sto znam da je jedan cica kod hipodroma (gde su svi servisi) imao colovne ureznice i nareznice da mi procisti neki navoj, ali je prvo morao sa nekim kao cesljem da utvrdi koji je korak u pitanju, e sad treba da ima taj neki majstor sve to da bi napravio maticu.

nema veze videcu i kod majstora koji radi motore dal on ima koju viska. na kraju ostaje opcija da navoj na srafu predjem sa standardnom nareznicom pa sta mi bog da, ali mi je to cimanje jer imam komplikovane predradnje. jednostavno trazim najlaksu opciju

Comment

• sn00py
        CBC Senator XXL
        • 15.08.2005
        • 851
        • Belgrado

A da probas da nadjes neki otpad mini morisa? Trebalo bi da imaju...
        probaj da cimnes lika zove se Bane na_drwetu_leshniki@yahoo.com on radi sa minikama i verujem da ima to sto ti treba...

BMS team

Comment

• BaneBRE
          CBC Veteran
          • 21.11.2006
          • 100
          • blok 45 nbg

taj sam... imam 100% samo moram da potrazim kad odem u garazu... i da... za koji kljuch je ta matica??? kupis mi lucky 100s da te ne bije maler i imas ih

au snoop de nadje taj mail i nije leshnik(I) nisam bash toliki slepac
          a sta sam ja, WeWeRiCa a?

Comment

• scarab26
            CBC Senator XXL
            • 27.09.2006
            • 353
            • bgd

hvala bane, mada moram jos da prelomim jer mi je rekao majstor da matica mora da bude prohromska (inox) jer je na camcu i lako rdja, istini za volju svi srafovi su prohromski.

Comment

Working...
            X