Ostro kaznjavanje stranih "prestupnika" na nasoj granici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boris58
    CBC Veteran
    • 19.02.2007
    • 196
    • Cacak

Ostro kaznjavanje stranih "prestupnika" na nasoj granici

Ovako.
    Pricu sam dobio iz "druge ruke" tako da nisam siguran u istinitost navoda.
    Naime, prema prici par prijatelja holandjana, koji zive u holandiji, na nekoj holandskoj tv je prikazan prilog kako na srpslkim granicnim prelazima, kaznjavaju vozace ukoliko njihov zeleni karton glasi na "nepostojecu" drzavu SiCG, vec traze da da u kratonu pise RS.

Kazna za takvo zlodjelo, prema njihovim recima, je 400 eur.

Da li neko ima saznanja o ovome?
    Hvala na razumevanju
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Šaban je podsjetio da je problem koji se sporadično javlja na graničnim prelazima novi obrazac zelene karte koji umjesto SCG ima znak SRB. Pojedini, nedovoljno informisani službenici, na prelazima ga ne priznaju.
    Ovo je deo teksta prenesen iz teme Put u CG, problem je očigledno obrnut, nisu se navikli još na novu oznaku, a nema zašto da ti naplati kaznu, može samo da te natera da kupiš lokalno osiguranje za neki period 3-7-30 dana u zavisnosti od zadržavanja, ali treba insistirati da imaš karton i da je važeći.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Onda bi trebalo da kaznjavaju i za vozacke dozvole, pasose, licne karte, saobracajne dozvole. Ima ih i sa YU, i sa SCG.

Prica je totalno debilna
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Budi Bog s'nama!

Mislim da je to ipak neka anti reklama za Srbiju kao sto ih je bilo podosta,******stina da neko kaznjava za te stvari pogotovu sto nama na dozvoli pise YU
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• dekideki
          CBC Senator XXL
          • 26.07.2005
          • 1914
          • Beograd

off: ja imam staru SFRJ vozacku stampanu na gumiranom platnu, produzena do XII 2011.
          .

Comment

Working...
          X