Mozda kosta ako se trazi neko naknadno vestacenje, inace ne kosta, za to primaju platu, dakle placeno je avansom.
Idem na sudjenje, treba mi pomoc...
Collapse
X
-
pokusaj da ispravis u zapisnik kod sudije kad odete da taj nekategorisani put je istvari propust ili prolaz ispod zgrade koji je mracan gde treba da se koriste svetla i po danu i dodaj jos bla-bla ocrni taj prolaz najvise sto mozes dok za tvoju stranu da je napolju na otvorenom - da se sa svetlom kad se predje u mrak nista ne vidi dok sa njegove strane iz mraka sve vidi i da je bio u boljoj poziciji da on spreci cukanje
sudija da stekne utisak za to mesto da se postave ogledala ili o**** zivica nesto drugo jedino ako i on ne zivi u komsiluku pa licno zna taj prolaz
samo nemoj da prigovaras nego sve lepo i polako da sudija stekne pretstavu o samom mestuALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti
Comment
-
-
.............
ja biK rekao da se nista ne brines i da postavis pitanje sta ce taj automobil u prostoru gde je ulaz za stanare,ako je garaza neka ili prolaz koji vodi izmedju dva ulaza do nekog parkirnog mesta ti si u prednosti posto se zna da ides ulicom vece vaznosti...posto se on ukljucuje...dalje pitanje je gde on ide da li ide levo desno ili pravo...proveri da li ima prolaza za pravo ako nema gde su mu upaljeni migavci...i opet...proveriti u svakom slucaju DA LI ON UOPSTE IMA PRAVO DA TU BUDE KOLIMA!!! Slikaj sve sto moze da ti koristi...mazni neki Znak da u toj ulicici gde je on nije dozvoljen ulaz kolima nakaci ga tu negde i odradi fotografisanje....))))
...leva traka nije za sporu voznju...
Comment
-
-
Re: .............
Originally posted by muamua...i da postavis pitanje sta ce taj automobil u prostoru gde je ulaz za stanare....ti si u prednosti posto se zna da ides ulicom vece vaznosti...posto se on ukljucuje...
Originally posted by NpNDo nezgode je doslo na sledeci nacin:
Vozac putnickog vozila [tj. moja malenkost] navedenim vozilom se kretao kolovozom nekategorisanog puta...te prednjom desnom stranom svog vozila nalece i udara u prednju levu stranu putnickog vozila...koji se kretao kolovoznom trakom nekategorisanog puta od pravca ulice Nemanjine ka parking prostoru....Originally posted by NpN...na kojoj nema postavljene saobracajne signalizacije. Tom prilikom, isti ne propusta vozilo koje je doslo sa njegove desne strane...
Originally posted by muamuadalje pitanje je gde on ide da li ide levo desno ili pravo...proveri da li ima prolaza za pravo ako nema gde su mu upaljeni migavci...i opet...proveriti u svakom slucaju DA LI ON UOPSTE IMA PRAVO DA TU BUDE KOLIMA!!!Originally posted by NpN...da objasnim... Prolaz JESTE izpod zgrade... Paralelno kako vidite mog kadeta, iza tog prolaza je ulica, normalna.
On je ulazio na parking, a ja izlazio.
Kadet ide "nekategorisanim putem" tj po parkingu, a Honda isto....
Klasicna raskrsnica, gde jedan nije ispostovao pravilo desne strane, a kaze da to nije ni mogao da uradi zbog zive ograde...
Originally posted by NpNSlikaj sve sto moze da ti koristi...mazni neki Znak da u toj ulicici gde je on nije dozvoljen ulaz kolima nakaci ga tu negde i odradi fotografisanje....))))
Sta se dogodilo, merodavan je zapisnik, a zapisnik kaze :
Originally posted by NpN...se kretao kolovozom nekategorisanog puta na kojoj nema postavljene saobracajne signalizacije....
Comment
-
-
Originally posted by Marko001Originally posted by sri98Sta ti nije jasno? Ukljucivao si se u saobracaj (iz garaze kako izgleda na fotki), a nisi propusto vozilo koje je vec bilo u saobracaju
Hm, ovo sam i ja pomislio, al on nije vozio hondu nego kadeta...
a to da si isao sporo, da nema signalizacije, da je nepregledno zbog zivice,Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Mislim da ide ovako ali nemoj da me držiš za reč:
Član 226.
predviđa odgovornost fizičkog lica
– zaprećena novčana kazna od 1.800 do 9.000 dinara
http://www.elitemadzone.org/t27877-30-V ... o-policiju
У ставу 3. овог члана прописан је квалификован облик прекршајног понашања којим је изазвана непосредна опасност за другог учесника у саобраћају или проузрокована саобраћајна незгода, па је у вези с тим предвиђена санкција од 4.500,00 до 21.000,00 динара или казна затвора од 30 до 60 дана, као и изрицање возачу уз казну и заштитне мере забране управљања моторним возилом у трајању од 3 месеца до једне године
član 226. tačka 5.
Vozač koji: - ne propusti vozilo koje mu dolazi sa desne strane; - na raskrsnici skreće ulevo a ne propusti vozilo iz suprotnog smera koje zadržava pravac ili skreće udesno; - ne propusti šinsko vozilo, bez obzira sa koje mu strane dolazi; - ne propusti sva vozila koja se kreću putem sa pravom prvenstva, kada ulazi na taj put; - ne prousti sva vozila kada se uključuje sa zemljanog puta (ili druge površine npr. garaže, dovrišta i sl.) na asfaltni put - pri skretanju preseca biciklističku stazu ili traku a ne propusti bicikliste; ova pravila važe ukoliko saobraćajnim znakom nije drugačije regulisano;Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.
Comment
-
Comment