rover 75

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jakovljevic
    CBC Senator
    • 11.10.2004
    • 205
    • Paracin

rover 75

Nude mi rover-a 75 00 god full fulova, sa navigacijom, benzinac, 2.0 cene ga 13000, hoce da se menjamo za passata mog 01 god karavana....
    Ja sam prosle god maja meseca dao 15500, al malo je uljuskan i pala mu je mnogo cena...
    Dvoumim se jer ne znam nista o roveru???
    Kakav je za servis??? Delovi???? i uopste ko auto.... Dajte neke komentare???
    Usput, meni je passat sluzio kao tovarni auto(sto je greota), p bih menjao za rovera i kupio ili kangoo ili berlingo za tu namenu
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Bolja je opcija Accord 2001, 2.4 (mada se teze nalazi) + kangoo ili Berlingo.

75 se lepo prodavao, ali Rover je pukao, pa se sada moze samo ocekivati solidan pad cena.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Viper
      CBC Senator XXL
      • 25.11.2004
      • 700
      • Kać

Sto kaze SRI treba zaobici u velikom luku Rovera bar ja tako mislim da ce sada svi pokusavati da se sto pre otarase Rovera ako ga vec imaju, al sam ga zakomplikovao.
      I DONT NEED SEX
      goverment fucks me every day!

Comment

• Saabo
        Moderator
        • 29.09.2004
        • 1724
        • Vrbas
        • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Lepo je to auto, al ipak nije toliko rasprostranjen kod nas a i delovi ubijaju, a jos ako ih nema, pa cekas na deo, a auto stoji, hmmm... Bolja varijanta je berlingo definitivno
        SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Rover 75 je 3 klase iznad Pasata u svemu osim imidzu i jednostvanom i jeftinom servisiranju koje je velika prednost Pasata.

75 je zapravo BMW u svemu, ali plemeniti BMW sa enterijerom koji je 2 klase iznad BMWa po luksuznim materijalima i izradi.

servis u Srbiji, hm to zapravo i ne postoji.
          rezervni delovi- sta li je to ovde kod nas. mislim, ne postoji.
          Radulovic (onaj BMW Radulovic) je jedini i serviser i prodavac delova po svojim cenama po kojima je poznat.

ja bih Rover 75 uporedio sa Jaguarom, ima plemenitu dusu i odlicnu opremu vrhunskog kvaliteta na kojoj se nije stedelo.

pouzdanost je tipicno engleska, dok radi koristi a posle uvati se za usi i igraj jer je sxve unikat.

jedan od najboljih auta pod markom Rover u zadnjih 30tak godina, uz Range i Vitese Vogue.

ja bih ga rado vozio ali da drugi placa troskove odrzavanja, mislim da sam time bio najjasniji =]
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Izuzetna individualnost i stil potire sve potencijalne probleme oko servisa(koga i nemora biti,naravno osim redovnog),auto za prave sladokusce,gledajuci ga uzivo bio sam siguran da gledam u umetnicko delovisoke vrednosti

Comment

Working...
            X