Lancia dedra 2000 turbo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zloca
    CBC Senator XXL
    • 21.12.2005
    • 510
    • Novi Sad
    • Astra bertone turbo

Lancia dedra 2000 turbo

Imam neku semu, moze da se desi da se menjamo automobilima (da dam moj renault19 16v za ovu lanciu) pa me zanima da li je nekom poznat ovaj auto, da li zna vlasnika, u kakvom je stanju...
    Takodje me interesuje uopsteno ovaj auto oko odrzavanja, kakav je ovaj motor i slicno. Cuo sam da su dosta delova isti kao na fiat tempri, a za ovaj motor sam cuo da hoce da kida radilicu.

Da li je ovo njegova realna cena?
    Interesuje me i koliko bi kostala ugradnja plina (zbog turbine). Interesuje me jeftinija varijanta. =]
    MESTO ZA VASU REKLAMU!

Za samo 1000 din mesecno! :-)
  • pitatore
    CBC Senator
    • 11.01.2005
    • 242
    • Beograd

Drz se tvog Renoa ako nisi mazohista. Ovaj auto licno neznam ali znam prethodnog vlasnika.
    Pleh Hirurgija

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Pazi,ako mu je stvarno motor uradjen kako treba onda ja ne bih ostao ravnodusan.
      Ipak je to turbo benzinac sto podrazumeva da ga nije neka baka vozila vec neki mnogo zayebani deda

Vidi ga uzivo,odvezi u neki dobar servis i posle proceni sam.

Ako resisi da ga uzmes cimni me na PP,dacu ti broj od doktora za lancie,pogotovu turbo koji ce ti reci uzmi ili ostavi!
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Zloca
        CBC Senator XXL
        • 21.12.2005
        • 510
        • Novi Sad
        • Astra bertone turbo

Najveci problem je u plinu. Moram da ga imam jer prelazim brdo kilometara, a ako moram da ugradjujem sekvent ovo nije auto za takvu investiciju. Sekvent bih ugradio u auto kojeg bih ostavio za sebe, a ovaj auto bi verovatno vozio par godina i prodao, kao i sve automobile do sad.
        MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Mora sekvent, za to odvoji 600 eura!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Ne vidim poentu,kupujes auto a ne nameravas da ga zadrzis!?
            Cemu onda kupovina?
            U ostalom ako vec prelazis brdo kilometra i sekvent ces otplatiti
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Zloca
              CBC Senator XXL
              • 21.12.2005
              • 510
              • Novi Sad
              • Astra bertone turbo

Pa ne nameravam da ga zadrzim u smislu to je auto `91. god., sta ima da ga cuvam 5-6 godina kod sebe. Vozicu ga dok mi se ne svidi nesto drugo. Renault je kod mene skoro 2 godine. Izgustirao sam ga. Vreme je da se menja. Ovu lanciu ako uzmem cu voziti dok mi ne dosadi, a to je opet neki period od godinu, dve. Tako je bilo sa svim automobilima, pa govorim iz iskustva. A ne isplati mi se da grunem u lanciu 1000eur za sekvent i neki osnovni servis, a dogodine ako ga prodajem bice jos stariji i sa jedno 30000-40000km vise na satu i tesko da cu da ga prodam za npr. 3500-3600eur. Zbog ove predjene kilometraze u toku naredne godine verovatno cu morati da mu menjam korpu i lamelu, i amortizere, i ko zna sta ce jos da crkne usput. Da on ima ugradjen plin pa placam samo popravke, to je ok. Ali to je stari auto. Tu ima mesecno po nesto da crkne. Ko zna kako je odrzavan. Pa jos puknem za ugradnju plina... Bolje da prodam moj auto i ulozim te pare od plina, ustekam jos malko i `ladno kupim auto bar 98.-99. godiste.
              MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

nisam siguran ali mislim da je ovo dedra koju je vozio Isak i mass-a

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

I bre Zloco, ti kao da te mi teramo da je kupis, pa sve bi, a opet ne bi nista...
                  Ako neces da ti auto dosadi ti uzmi Alfu! =]
                  In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• JaMaL
                    CBC Senator XXL
                    • 14.04.2007
                    • 448
                    • JaMaL

To je taj golf mentalitet... svi zele da kupe auto i da ga prodaju za iste pare ili jos da zarade... neverovatno... samo u srbiji...

Od trenutka kad kupis bilo koji auto siguran si da cak da ga ne vozis i ne pipnes da si izgubio 20% odmah... sve sto ulozis u njega nikada ti se nece vratiti... i da ne mozes da dizes cenu na to... dakle gubitak je siguran na svakim kolima... osim ako ti ih neko ne pokloni ili ih ne kupis daleko ispod cene... sto samo po sebi znaci da si izgubio jer si kupio skriveni lesh u gepeku

Kupi ako ti se svidja ili nemoj ako neces da dajes pare ili nisi siguran...

Nemoj da te mi ubedjujemo... ako ti treba ubedjivanje onda znas ga ti ne treba i da nije povoljan kupovina za tebe ali ga zelis... i neces ga uzeti na kraju... ali zelis da zelis... ako kapiras sta pricam...

Comment

• Zloca
                      CBC Senator XXL
                      • 21.12.2005
                      • 510
                      • Novi Sad
                      • Astra bertone turbo

Kapiram ja tebe, ali ja nisam ni trazio da me neko ubedjuje niti sam pitao da li da ga kupim. Ako vidis moj prvi post videces da sam pitao da li neko zna vlasnika ovog auta i sam auto, kakav je uopste ovaj model za odrzavanje i koliko bi bilo najjeftinija ugradnja plina u njega. Na osnovu ovih podataka ja bih sam izveo zakljucak.
                      Od konkretnih odgovora dobio sam da je moguce da ga je vozio Isak i mass-a, mada ne znam ko je u pitanju, i da mora sekvent koji kosta 600eur.
                      MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

Znas kako, u odnosu na tvoj sadasnji auto koji ima fine karakteristike, ova Dedra pruza malo vece uzivanje, ali eto malo vise i kosta to zadovoljstvo! Ima negde u oglasima za 1900 eura jedna, jako lepo izgleda na slikama, kao i spisak opreme, takodje turbo, e sad kakva je, morao bi da je pogledas!

Evo to je ova:
                        http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=61884

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Ova izgleda bas povoljno .A i vise mi se svidja od one gornje .

Comment

• Zloca
                            CBC Senator XXL
                            • 21.12.2005
                            • 510
                            • Novi Sad
                            • Astra bertone turbo

Sta mislite, da bih ja tek tako propustio ovaj oglas?
                            Kontaktirao sam ga, kaze sve je dobro, dobar motor, turbina odlicna, samo nije registrovan. Odem do drugara koji drzi alfa/fiat/lancia servis i pitao ga za ovaj auto. Inace on mi je i rekao da su dosta delova isti kao kod tempre, cak i prednja i zadnja soferka, a za ovaj turbo motor da hoce da kida radilicu. Elem, izadjemo mi na internet, gleda on ovaj oglas, vidi `91. godiste i kaze da daje glavu da je ovaj auto oko `95. godista. Maska, branici, zadnja stop svetla, onda tapaciri na vratima i zaboravio sam sta jos. Kaze oko `95. godista. Pa smo zakljucili da je ovo prekucani stranac sa nasim papirima ili eventualno razvaljen nas sa koga je prebaceno sve redom sa stranca. A kako je to uradjeno ako neko voli da reskira...
                            Da nije takva situacija, on bi vec bio u mom posedu. Sta vi mislite o ovome? Da li je ovo stvarno mladji auto nego sto pise? Mislim, za te pare i jos sa plinom, a kazete da je plin 600 eur, a treba samo dodati 250-300eur za registraciju deluje mi kao bajkica.
                            MESTO ZA VASU REKLAMU!

Comment

• jonicalfa
                              CBC Veteran
                              • 14.10.2007
                              • 128
                              • Sm.Palanka

Brate sto vise gledas, manje ces da vidis - definitivno se auto kupuje od onoga ko ga ne prodaje ili onoga ko ga prodaje a frka mu za kesh...pa ti onda mozes relativno da se cenjkas do sume koja bi zakrpila sve njegove nedostatke.Uvek sam bio vise za talijana i ovaj definitivno ima sportsko srce. Mislim da registracija nije vise od 300eur tako da zvuci kao solidna investicija.Naravno sve je na tebi. Sto se tice plina, tesko da ima za 600 minimalno 750 uostalom kad sve dodas i oduzmes golf II je skuplji, a kanta je u odnosu na Lanciu

Comment

Working...
                              X