Vektra B 1.8 16V, 115 ks. Mogu da je prodam za oko 6000 evra,da dodam jos malo, ali ne znam sta da kupim. U kombinaciji je neki benzinac (ugradio bih plin) ili dizelas, sa vise od 100 ks. Nemam nista odredjeno, ali ne bih da uzmem pogresan auto.
Sta posle Vektre?
Collapse
X
-
-
WIZ >> Chujem da na SAABa sa TuRbom ide plin, sekvencijalni , dakle +1000? i to da ide tako dobro da se Trionic u potpunosti prilagodi.
Novo mi je jer sa plinksim instalacijama u SWE se neradi ali imam pouzdane podatke da jos ni jedan auto nije tako lepo prihvatio plin kao SAAB ..
Sta da ti kazem.. ali, paznmja, u pitanju je bio motor sa Trionic 7 sistemom, dakle 9-5 2,3TAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTWIZ >> Chujem da na SAABa sa TuRbom ide plin, sekvencijalni , dakle +1000? i to da ide tako dobro da se Trionic u potpunosti prilagodi.
Novo mi je jer sa plinksim instalacijama u SWE se neradi ali imam pouzdane podatke da jos ni jedan auto nije tako lepo prihvatio plin kao SAAB ..
Sta da ti kazem.. ali, paznmja, u pitanju je bio motor sa Trionic 7 sistemom, dakle 9-5 2,3T
Comment
-
-
9-5 svi od 98 na vamo
9-3 od 99 svi na vamo.
Pod svi mislim na T modele.
Mada principijelno nevidim sto i Trionic 5.5 94-98 na 9000 T modelima nebi radio isto.
Kazem nov momenat jer u mojoj sredini niko nije nikad radio sa gasom , do sada..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Bicu skroman. malo doplatis i uzmes sveziju astru
Comment
-
-
Pa pazi kili dosta sam se vozio u tim opelima i mislim da je Astra dosta bolje resena nego Vectra i ako je za razvoj te vectre ulozeno 2 milijarde.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment