Jel moguce ostaviti auto na par dana i koliko kosta po danu? Mislim naravno na "Nikola Tesla" aerodrom
Parkiranje na aerodromu?
Collapse
X
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
To ti uopste nije mudro da radis, osim ako imas neki super dobar razlog. Taksi te vozi iz Beograda sa bilo koje lokacije do aerodroma za 800 dinara. Okrenes 9801 i zakazes sebi voznju u odlasku, u povratku ista prica, pozoves ih kad izadjes izvan zgrade, i u roku od 2-3 minuta imas vozilo. 1600 dinara u oba smera, mislim da je fer ponuda, u odnosu na 1000 din/dnevno + benzin za odlazak i dolazak do aerodroma.
Comment
-
-
Nazoves parking servis, treba da uradis rezervaciju, fotokopiras saobracajnu i (valjda) licnu kartu, oni te najave i ostavis auto u bunker na parkingu.
Ja to redovno radim, imaju cene za 7,15 i mesec dana.
Neka smesna kinta ...
Parkiras ga, povadis sta imas, odes a baja ga zakljuca s otalim automobilima ... nije varijanta da se svako malo vracas do auta, dakle, ostavis, odputujes, vratis se i odes...
Fino, suvo, umerena temperatura i leti i zimi... ljudi parkiraju svasta od matorih Lada do najskupljih automobila koje vidjas po ulici.
Cena je kao taxi do aerodroma i nazad, mozda nesto sasvim malo vise, bar je tako bilo pre oko pola godine.
Svako prekoracenje placas na sat. Obicno se zadrzim 8 dana pa taj dan platim na sat za onoliko sati koliko prekoracim sto je jeftinije od uzimanja jos 7 dana ili 15 dana.
Comment
-
-
Znam da je skupa varijanta ali sam jedino tako mogao da odem posto je bilo hitno..mesta nije bilo u garazi(tek od ponedeljka) pa sam ga ostavio redovno na parkingu,za 2 dana i 3 sata izaslo me malo preko 1900 din,jeste mnogo al se isplatilopozz
Comment
-
-
Originally posted by Kabimesta nije bilo u garazi(tek od ponedeljka)...
U svakom slučaju, drago mi je da si završio šta treba.
Originally posted by prolupatori ostavis auto u bunker na parkingu.
Ja to redovno radim
A ako je i garaža, i "bunker" na minus 1 nivou, u ponedeljak uveče je baš tu jedan (srećom, pa samo jedan) auto izgoreo, čisto da znate...Save the Panda!
Comment
-
-
Sinoć pitao čoveka iz "kućice" (garaža)- Jedan dan = 630RSD, sedmica = 1612RSD. Ne znam da li se dan preko rezervisanih nedelju dana boduje isto (630dindži), ali u svakom slučaju, možete ih nazvati na 011/209-4958 i raspitati se oko rezervisanja, slobodnih mesta, plaćanja i svega ostalog.
Ola!Save the Panda!
Comment
-
Comment