Mazda B2000,929 cupe...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pinta
    CBC Član
    • 29.05.2008
    • 17
    • pancevo

Mazda B2000,929 cupe...

1. problem

Imam problema sa mojom mazdom,vrisnuo mi hladnjak... nemoguca popravka! osteceno mnogo celija... dali ima neko ideju ko ima delove za 929 cupe,ili od cega odgovara kao zamena... ulaz mi je s leve strane a izlaz sa desne...

2.problem Karburator...

ako pitate koji nemam pojma proizvodjac NIKKI japan... dali neko zna dali je to mazda pravila unverzalan raspon rupa za dvogle karb...od nekoga sam cuo da to odgovara pd forda...

Tip motora. MAZDA 929 cupe,Mazda B1800,Mazda B2000, MA tip motora. OHC...
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Koji motor ? Od koliko kubika ?
    Kontaktiraj decka iz ovog topica

Posto i on pokusava jedan motor od 929 da sredi, a ima problema... Mozda cete uspeti da pomognete jedan drugom.

Comment

• kwisko
      CBC Veteran
      • 14.04.2008
      • 124
      • bg

Re: Mazda B2000,929 cupe...

Originally posted by pinta
      1. problem

Imam problema sa mojom mazdom,vrisnuo mi hladnjak... nemoguca popravka! osteceno mnogo celija... dali ima neko ideju ko ima delove za 929 cupe,ili od cega odgovara kao zamena... ulaz mi je s leve strane a izlaz sa desne...

2.problem Karburator...

ako pitate koji nemam pojma proizvodjac NIKKI japan... dali neko zna dali je to mazda pravila unverzalan raspon rupa za dvogle karb...od nekoga sam cuo da to odgovara pd forda...

Tip motora. MAZDA 929 cupe,Mazda B1800,Mazda B2000, MA tip motora. OHC...
      vidi ovako ladnjak zovi neki od otpada jer evo sta se desava ti zapravo imas motor koji je kasnije preradjen (lanac zamenjen kaisem ) i ugradjivan u mazdu kao moja (vocko ako se secas da sam liku jurio po autodati moment stezanja glave i jos neke gluposti )

1. ladnjak bi trebalo da je isti kao moj (626 2.0 karburator GC sasija ) tj. ako nigde nenadjesmazdin hladnjak pase ti ( zapravo je isti) od toyote corrole dizel ,
      2> karburator bi trebalo da je isti kao moj (GC sasija 2000 cm3) , bolja varijanta ti je da kupis polovan n( oko 50e) nego da tvoj remontujes ( sto te kosta od 70-100e ) , ako te nesto jos muci kontaktiraj me na pp

Comment

• amavrenski
        CBC Senator XXL
        • 08.08.2008
        • 306
        • Zrenjanin

imam ja 929, tj cale, isto ma tip motora, nikki karburator dvogrli. ima tu neki lik kod mene u kraju dotero je jednu 929 bas takvu, sad nesto je prodao nesto nije od delova, znam da ima usisnu granu, a za karburator cu da vidim pa ako ti jos uvek treba... ne znam koja je cena, i u kom je stanju...

Comment

Working...
        X