ekstra autic za grad, zivahan motor skroz za odrzavanje je povoljan skroz to nek te ne brine. najteze ih je naci u dobrom stanju jer su svi polu budzeni u italiji i krsevi su bar sto sam ranije gledao u beoafrici .. znachi ako nadjes dobrog ne oklevaj mnogo nego uzimaj
Veoma zabavan autić. Odlično izgleda, a ako pričamo o mk2b verziji onda je i veoma moderan.
MP3CD fabrički, board kompjuter isti kao kod mene u Alfi, ASR, ESP, EBD, Hill Assist, zvučna indikacija povučensti ručne kočnice, zvučna i vizuelna indikacija otvorenosti vrata, kožni volan i menjač, 6 brzina (ovo je vrh), 15" alu felne...
Jednostavno prva liga auto.
Motor je i dalje aktuelan jer je iz Grande Punta.
Autić je možda za nijansu tvrđi i bučniji, ali to valjda ide uz Sporting paket.
Nekako mi je zabavnije kad vozim ovog sportinga nego 50% jaču Alficu.
U Beogradu ih i dalje nema previše...
Sporting nije jedan odredjeni model vec verzija (odnosno set opreme), a ima ih dosta. Kao prvo, nisi naveo koji punto, mk1, mk2 ili mk2b.
Punto mk1 sporting se radio sa motorima 1.6, 1.2 16V i 1.4 GT
Punto mk2 sporting se radio sa 1.2 16V i 1.8 HGT motorima
Punto mk2b se radio sa 1.4 16V Fire motorom
U bilo kom slucaju, odlican auto sa jos boljom opremom i povrh svega 6-stepenim menjacom.
Da, u pravu si nesho, zaboravih da pomenem i njega.
Osim razlicitih motora, postoji i verzija sa poluautomatskim menjacem, a negde sam cak video da je postojao i Sporting 1.2 16V sa 5 brzina!! to jest od 99 do 2001 je bio sa 6 brzina, a 2001-2002 sa 5 (ovo ne tvrdim, vec sam procitao na nekom Punto sajtu)
u pravu si, ja sam odmah aludirao na 1.2 16v sa 6 brzina jer je on jedno vreme bio najprisutniji, mada ovih JTD mislim da sad isto ima brdo i da je to jos bolja opcija
Comment