Kablovi ili...?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • doorsy
    CBC Senator
    • 31.10.2007
    • 248
    • Beograd

Vocko hvala jos jednom...
    MarsI...da,to je ta mazda...vidi,vidi,a meni nije rekao za zaptivace ventila, kao i da je radio masinsku obradu glave,jel to nesto cega bih trebalo da se pribojavam?Potrosnja ulja je iz podatka 2,5/3l ok,po meni,ali po vama...?
    Nema misljenja o pitanju koje sam postavio u vezi inijection motora ili karburatorske verzije,dakle sta je bolje/citaj,sta stvara manje glavobolja,hehe...Pozz...

Comment

• MarsI
      CBC Član
      • 06.08.2008
      • 31
      • bg

doorsy ko zna sta tek nije/jeste rekao nekom trecem liku

sto se tice zaptivaca i obrade glave, meni se licno to ni malo ne svidja. prema iskustvu prijatelja koji je imao ovaj auto, doduse 93 godiste, sve je bilo ok dok nije promenio jedan ventil. tad je krenula opasna zajebancija sa tim autom... non stop je nesto falilo, i vrlo brzo je dogurao do generalne...
      na ovom je autu motor vec otvaran, sto opet ne mora nista da znaci, ali meni to mnogo mirise na pocetak izdisaja ovog automobila. da mu je cena 2k e i da imam jos 500-600e za ulaganje u automobil (ili stranca) onda me ovo ne bi brinulo. ali za 2600, mozda 2500 (ne verujem da ce vise da spusti) meni ne ostaje ni 100e za ulaganje. a ne bih bas da se vozim 5k km i onda da parkiram auto jer nemam kinte za generalnu i sl.
      ovo je neko moje laicko razmisljanje, mozda gresim. nadam se da ce neko da me ispravi...

plus jos te sitnice, rucna, ta boja oko sibera, i taj cilindar... mnogo je to zezancija za tu cenu, tj. za moj budzet.

auto da kazemo 2600 + veliki servis + kocnice + dve zadnje gume + plus sigurno jos nesto + ove trenutne sitnice = oko 2900-3000k

sto se tog karburatora tice, sa moje tacke gledista je to mozda i bolja varijanta od inj. prostija za odrzavanje sigurno. tu je onda i obican, venturi plin, pa moze odmah na plin da se vozi, ne mora se cekati postizanje radne temp. kao kod sekventa, tako da je potrosnja benzina dosta smanjena, narocito na kracim relacijama.

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

MarsI apsolutno si upravu i tako treba razmisljati kada se kupuje auto, a ne dati sve pare odmah i nemati ni za sitnije popravke, ne dao bog nesto vece da se desi.

Comment

• doorsy
          CBC Senator
          • 31.10.2007
          • 248
          • Beograd

Uff ljudi sad me baciste u razmisljanje debelo...covek je rad da spusti na 2350,zato sam razmisljao oko njega...sad sam ga zvao,kad sam ga pitao sto mi ne rece da je otvarao motor nastala je pauza u konverzaciji oko pola minuta covek se izgubio,kao,pa da radio sam to pre 3 godine...sad ne znam sta ciniti...a ja moram da se pozajmim i za tu cifru,to znaci da idem na varijantu sipaj i vozi posto kinte vise nemam...a i covek je bas daleko,da idem bez veze,ne isplati mi se nikako...UFF sta sad bogte...???

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Strpi se malo nemoj da srljas, jer ce te to kostati mnogo vise.

Setaj se po gradu, gledaj eFice, ostavljaj ceduljice da te zanima da kupis ako vidis neku koja ti se svidja... Pa meni su 2x ostavili ceduljicu da hoce da kupe auto

Samo nemoj da zuris, tada se najvece (i najgore) greske prave, a sa losim autom mozes dobro da se zakopas.

Jesi li gledao www.halooglasi.co.yu ?

Comment

• doorsy
              CBC Senator
              • 31.10.2007
              • 248
              • Beograd

u pravu si Vocko,jesam se zaleteo... ma ti ljudi kojima ostavljas ceduljice misle da si nakupac,nema sanse da ti se jave...znam,i meni su na fordu ostavljali i kad sam ih pozvao tako se iz price ispostavilo,gledaju moze li auto dzaba da se kupi...pogledacu,imam 2 kom u kraju,pa cu probati...
              Razmisljao sam i o Golubovoj,ali imam mnogo ulaganja u startu i to mi nikako ne odgovara,a i pucao bih,kao sto rekoh,na karburator,mada...
              mada mi se mnooogo svidja...ufff bre muke s ovim mazdicama,sa fordom je lakse/gledao,ne gledao,sjebao si se...

Comment

• MarsI
                CBC Član
                • 06.08.2008
                • 31
                • bg

uf doorsy razumem te u potpunosti... i ja sam se isto bio nalozio na ovaj auto samo tako...

pametnije je da se saceka...

mada ako ti je rekao za 2350 mozda hoce on to jos da skine, posto lik juri novi auto za sebe... za oko 2000-2100 mozda i ne bi bila losa kupovina?

e da rece mi juce da ce u subotu za NS da pogleda nekoliko automobila...

Comment

• doorsy
                  CBC Senator
                  • 31.10.2007
                  • 248
                  • Beograd

Ma znam da ide u NS al dzeba mu,nece ispod da cuje...probaj ti,vidis da ne govori isto svima...

Comment

• MarsI
                    CBC Član
                    • 06.08.2008
                    • 31
                    • bg

koliko li otprilike generalna za ovu mazdu?

koliko para treba za sredjivanje golubove mazde?

Comment

• doorsy
                      CBC Senator
                      • 31.10.2007
                      • 248
                      • Beograd

Ne znam druze pitaj ga na pp...a o generalnoj necu ni da razmisljam!A koliko je registracija za ovu varijantu 1.6 90god?

Comment

• doorsy
                        CBC Senator
                        • 31.10.2007
                        • 248
                        • Beograd

Ej Vocko druze, koji je taj majstor Roki koga preporucujes,sta radi,mislim,jel mehanicar,moze li da proceni eventualna ulaganja na komplet vozilu i gde se nalazi?Pozz

Comment

• MarsI
                          CBC Član
                          • 06.08.2008
                          • 31
                          • bg

a druze snimio si u halo oglasima onu neregistrovanu...

oko 14000 je registracija.

evo je jos jedna ponuda

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=67996

samo sto je ceni ko da je 95 godiste u pm...

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Roki je u Pancevu, to je mozda malo problem, ali mislim da se isplati otici do njega. Trajan je vise automobila terao kod njega na proveru, pre nego je uzeo od gilleta njegovog Lantisa.
                            Misljenja sam da je Roki dobar majstor, jer sam sada postao jos gori po pitanju toga kome dozvoljavam da mi ista cacka oko auta.

Comment

• doorsy
                              CBC Senator
                              • 31.10.2007
                              • 248
                              • Beograd

ma ajde bre ovaj ga pretera,zadnja cena 2900!Pazi neatestiran plin,pocela korozija oko sibera,branici oguljeni,90godiste...e jbg,pretera!

Comment

• doorsy
                                CBC Senator
                                • 31.10.2007
                                • 248
                                • Beograd

Vocko imas li neku adresu u Pancevu,telefon,ima li ga ovde na forumu,bilo sta...?

Comment

Working...
                                X