Moram priznati da nisam primetio.
Jedno (glupo) pitanje
Collapse
X
-
Evo vam gospodo odgovora (bar za starije eneracije mazdi kao sto je milanova , moja i neke gd sasije koliko je meni poznato ) na instrument tabli imate jednu zutu lampicu koja vam se u voznji pali i gasi .... e to je lampica koja vam signalizira da drzite nogu na kvacilu i da je to stetno po masinu .... ( to je objasnjenje koje sam ja dobio od coveka kkoji je 5 godina u libiji i iraku odrzavao samo mazde )
Comment
-
-
Malo mi je ne logicno to da se pali lampica ukoliko drzis nogu na kvacilu, jer bi se tom slucaju palila i pri promeni brzine jer auto jelte radi, a bogami ne vidim ni jedu lapicu da se pali dok saltam ni u Mazdi ni u Opel-u. A i bilo bi krajnje iritirajce da se pali pri svakoj promeni brzine, da ne kazem da bi lose uticala na bezbednost u saobracaju.
mozda se pali posle odredjenog vremena, znaci vozim auto drzim nogu na kvacilu i posle npr. 3min zasija zuta lampica. Odo da se vozim sa nogom na kvacilu
@JAPANX
Ma ne cackam ja dok radi, ali ne znam dali radi pa moram da cackam
@kwisko
Mala ispravka, drzati nogu na kvacilu lose je samo po lamelu, druklager i korpu, motoru je manje vise sve jedno.
Povecavam (fantomsku) nagradu za 100%
Comment
-
-
DAJEM VAM MOJE OBJASNJENJE RADA PREKIDACA KVACILA===
Prekidac na pedali kuplunga/kvacila = CLUTCH SWITCH .
Napominjem da radi u sklopu sa NEUTRAL SWITCH = taster ler pozcije menjaca.
Znaci taj prekidac kvacila ima nekoliko funkcija==
1. Da obezbedi SAFETY START motora , odnosno da ne startate motor ako je pozicija menjaca u nekoj od brzina = nije Neutral
Ovo nisam siguran da mnoge nase Mazde uopste imaju tu funkciji ...
Imaju mozda neki americki modeli ....
2. Signalizira ECU (kompjuteru) polozaj pedale kvacila ( pritisnuto/otpusteno) i u sklopu signala NEUTRAL SWITCH
odredjuje kolicinu goriva koji ce se ubrizgati kroz dizne
3. Signalizira ECU (kompjuteru) polozaj pedale kvacila ( pritisnuto/otpusteno) i u sklopu signala NEUTRAL SWITCHA
odredjuje vreme otvaranja solenoida (PURGE CONTROL ventila za vazduh) kroz koji ide vakum i u****va pare benzina iz rezervoara kroz kanister pun uglja ili kroz isti (ventil)salje pare na doizgaranje u usisnu granu
3. Signalizira ECU (kompjuteru) polozaj pedale kvacila ( pritisnuto/otpusteno) i u sklopu signala NEUTRAL SWITCHA
odredjuje
vreme rada drugih solenoida AIR VALVE = (ventila za dopunski vazduh ) za odrzavanje stabilnog rada motora
Neznam da li sam bio dovoljno jasan ...
Ovo sve ja imam na mojoj Mazdi 121 injection iz 1991 g (osim onog safety funkcije )
Comment
-
-
Originally posted by amavrenski@kwisko a kako izgleda ta lampica? ja nisam primetio na mojoj mazdi takvo nesto...
@ostali
ja samo rekao tacno onako kako je meni covek rekao i napominjem da kod mene tako i radi isto kao i kod jednog lika koji isto ima 626 gc dizelku
Comment
-
-
Verovatno treba da demontiras zadnje sediste ( ne naslon) i ispod njega
treba da se nalazi rezervoar sa pumpom ....
E sad pumpa se drzi na nekoliko srafova ili na jednom ogromnom ...
Pa to lepo odsrafis ....izvadis .... zamenis ... i tako to
Posao za jedan sat rada...
Ovo sve napamet pisem jer nikad nisam video kako je to na tvom modelu ....
ali nije "daleko" od gore navedenog ....
Comment
-
-
Pa oprilike tako
veoma je jednostavno doći do pumpe barem kod mene (BJ)
ali moraš biti veoma pažljiv sa "kućištem" u kojem je pumpa jer ima osjetljivih dijelova koje bi mogao oštetiti a onda bi bio problem jer to nije nkako lako naći niti jeftino
i naravno pazi da zezneš plovak
Inače cijeli posttupak ne bi trebao trajati više od 30-40 minuta
Comment
-
-
Draga gospodo prekidac na pedali kod Mazde 323f ili ti BA sluzi da da signal kompjuteru motora da je pedala stisnuta, kao sto cini i prekidac u menjacu koji sluzi da da signal prilikom saltanja kada je u neutralu. Tada motor koriguje ler gas.
Comment
-
Comment