Jedno (glupo) pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kwisko
    CBC Veteran
    • 14.04.2008
    • 124
    • bg

Originally posted by MACOLA
    Draga gospodo prekidac na pedali kod Mazde 323f ili ti BA sluzi da da signal kompjuteru motora da je pedala stisnuta, kao sto cini i prekidac u menjacu koji sluzi da da signal prilikom saltanja kada je u neutralu. Tada motor koriguje ler gas.
    a cemu sluzi onda kod mene na 626 iz 1986 koja ima karburator i koja je prestala da se proizvodi pa je tek onda dosao kompjuter ?

Comment

• MACOLA
      CBC Član
      • 21.08.2007
      • 13
      • Zemun

Da li si ti prvi vlasnik tog auta? Tvoj auto to ne bi trebao da ima. Samo injection motori to imaju. Lampicu koju ti imas na tabli zute boje i nacrtano je stopalo koje je pritiska je lampica za ekonomicnost, kao sto su toyote imale na coroli. Prekidac je kod tebe naknadno ugradjen ili kao i vecina koja je imala problema sa ubrizgavanjem su ugradili karburator.

Comment

• kwisko
        CBC Veteran
        • 14.04.2008
        • 124
        • bg

Originally posted by MACOLA
        Da li si ti prvi vlasnik tog auta? Tvoj auto to ne bi trebao da ima. Samo injection motori to imaju. Lampicu koju ti imas na tabli zute boje i nacrtano je stopalo koje je pritiska je lampica za ekonomicnost, kao sto su toyote imale na coroli. Prekidac je kod tebe naknadno ugradjen ili kao i vecina koja je imala problema sa ubrizgavanjem su ugradili karburator.
        ima prekidac da ja sam vlasnik zadnjih skoro dve godine i nije dodatno ugradjivan (mehanicar sam pa bih primetio prepravku) , no evo onda jos jedno pitanje kad vec poznajes elektriku mazdi cemu onda sluzi zuta lampica strelica na gore ? unapred hvala na odgovoru

Comment

• milannik
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2004
          • 1455
          • Niš

A i ona crvena lampica sa uzvicnikom? Pocela da mi se pali u zadnje vreme?

Comment

• UkiMazda
            CBC Senator XXL
            • 16.11.2007
            • 444
            • Beograd
            • Alfa 156 2.0TS

@ Milannik
            Ona te obavestava da treba da dolijes ulja u kocnice, verovatno je ispod minimuma. Proveri pod hitno!

@kwisko
            Ja mislim da se ta lampica pali kada aktiviras katapult..... ...
            Ne znam za tu zutu, znam samo da kod mene ne postoji...

Comment

• milannik
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2004
              • 1455
              • Niš

Nije to ta
              Za ulje me obavestava ista lampica kao za rucnu

Comment

• UkiMazda
                CBC Senator XXL
                • 16.11.2007
                • 444
                • Beograd
                • Alfa 156 2.0TS

Pa ne znam onda... Ljudi otkud vama tolike lampice?

Comment

Working...
                X