Ja VS Gloopi pandur!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stajnajn
    CBC Član
    • 28.07.2008
    • 56
    • nis

heheheh sto sam se lepo ismejao. nego jbg glupo je proslo na kraju, bila bi fora da su i njega zvali tamo kad si otiso kod sudije.
    a meni sto se pre jedno 2-3 nedelje desilo zaustavili me panduri jer sam proso na crvenom svetlu biciklom ujutru u 6 sati. oni su bili na semaforu stali i onda sam ja proso pored njih i posle prilaze i iz kola mi kazu da stanem a ja onako ne mogu da verujem i stanem oni kao da mi prvo pisu prijavu traze mi licnu kartu ja kazem nemam ne nosim, a oni aaaa pa moramo mi tebe sad da privedemo. reko ma daj be zurim se mnogo na poso kasnim sto i jeste bilo oni mi kazu: "pa vido si nas trebao si da stanes a i mogo je neko da te odnese a ti si najugrozeniji nemas ni kacigu", mislim se u cemu je poenta sto nisam stao pred njima, i kazem im ja pa pogledao sam nigde nije bilo nikoga. onda oni tu kao trazili mi da im dam ime prezime i adresu ja im dam, traze mi broj licne karte ja reko otkud znam, i rekli mi idi ali ako te jos jednom vidimo da predjes biciklom na crveno svetlo ima da te privedemo.
    znaci dal se desilo to nekome, da ga sa biciklom zaustave?

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

izvini ali u tvom slucaju su trebali da te privedu....crveno je crveno,pa bilo i u 6 ujutro...nema ljutis ali to je moje misljenje,jer da je te neko pokupio na raskrsnici bio bi ti djavo kriv
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Ja kapiram kako se osecao Bojan, jer sam imao slicnu situaciju. Vozio sam magistralnim putem 105 na pravcu, bez ogranicenja. Zaustavili su me i hteli da mi naplate kaznu jer je maksimalna dozvoljena brzina na toj vrsti puta 80.

Teoretski, u pravu su. Prakticno, jedu govna, to je svima jasno. Rekao sm mu najpre: Majstore, ako ti ovuda vozis 80, platicu. Ali, ako hoces tako da igramo, OK. Posto taj radar nije imao aparat, tj, nisu imali moju fotografiju kao dokaz da sam prekoracio brzinu, rekao sam da cemo ici na suocavanje i da imam dva svedoka u kolima koji ce da potvrde da sam isao 80.

Jedan od njih mi kaze: Ne mogu da verujem da si toliko bezobrazan.
        Odgovorim: Bolje da mi verujes.

Epilog- vratili su mi dokumente i nikom nista.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• LuccaGabazzi
          CBC Senator
          • 16.09.2005
          • 294
          • pole position

Originally posted by mikimazda
          izvini ali u tvom slucaju su trebali da te privedu....crveno je crveno,pa bilo i u 6 ujutro...nema ljutis ali to je moje misljenje,jer da je te neko pokupio na raskrsnici bio bi ti djavo kriv
          a mogao je da se popne na trotoar (ako ga je bilo ) i lepo zaobidje semafor
          Billionaire Boys Club

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

o cemu bre vi mlatite. kakav mito kad mu covek nije trazio pare???

kad je vec takav mangup i kad mu pare nista ne znace sto lepo nije odcutao i saceko da mu napise prijavu a ne pa jel to bas mora tako , kolko je sati... drz ne daj...

pandur je teo da ispadne fer jer je verovatno pomislio da je ovom mnogo da placa 3000 pa kao da mu ucini da plati 1000 ali ne to je BojanTI i sad ce on da ispravi krivu drinu.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

I ovde lock jer svaki sledeci odgovor savrseno dobro znam kako ce da izgleda.
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
              X